30 Nisan 2024

Mahalleye Değil İlçeye Hizmet Eden Muhtar

  • PDF

aka19-3-2014Fatsa Ayazlı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Aka Muhtarlığının her döneminde insanlığın hizmetine kalıcı bir eser bırakıyor. 


Yaptığı hizmetlerle bir muhtardan beklenenin fazlasını veren Sebahattin Aka ''Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile,ömrümüz yettiğince insanlığın hizmetinde olmaya devam edeceğiz'' dedi. 
Son on yıldan bu yana Ayazlı Mahallesi muhtarı olan Aka , halkın desteğinin başarıyı da beraberinde getirdiğinin altını çizerek yaptığı çalışmalar hakkında bazı bilgiler verdi. 
İki dönemdir Ayazlı Mahallesine hizmet etmekten gurur duyduğunu ve yaptığı çalışmaların yarım kalmaması için bir dönem daha bu hizmete talip olduğunu söyleyen Aka açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;
''İmar dışında olan yolları satıh asfalt yaptırdık ,imar içinde olan yollarımızı da tamamen sıcak asfalt yapımının takipçisi oldum.Muhtarlığım süresince hiç bir evrak için mühür ve işlem parası almadım.Hastalarımıza sağlık konusunda herzaman yardımcı oldum'' dedi. Yeni dönemde seçilmesi halinde çalışmalarına aralıksız devam edeceğini dile getiren Muhtar Fatsa'nın en büyük camilerinden biri olacak olan, Bir milyon 800 bin lira para harcanarak 2 bin 500 müslümanın ibadet edebileceği Ayazlı Ulu Camiini en kısa zamanda bitirmenin hedefleri arasında olduğunu söyledi.
Amacımız Halka Hizmet Ederken Hakka Hizmet Etmek
İdarecilerin günü kurtarma derdinde olmaması gerektiğini savunan Aka “Ben şunu yapayım, insanlar benim yaptığımı görsün. Bu benim için yeterli” mantığı memleketleri bir adım öteye dahi götüremez. Hangi makam-mevkide olursa olsun, idareciler küçük şeylere enerjilerini harcamamalı ve kalıcı bir eser bırakmak için çalışmalı. Tabiri caizse mevsimlik değil, ömürlük eser bırakmalı. Kısacası enerjimizi büyük şeyler için harcayalım. Küçük hesaplar peşinde olmayalım. Bugünü değil, yarını; hatta öbür günü düşünelim. Ona göre bir şeyler yapalım. Ve şunu da unutmayalım: “Herkes unutulur ama, kalıcı eser bırakanlar hiçbir zaman unutulmaz” dedi. Üçüncü dönem muhtarlığı kazanacağına da kesin gözüyle bakılan Sebahattin Aka ''Mahallem en doğru kararı verecektir'' diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde