30 Nisan 2024

Yener Yıldırım; “Fatsa Mustafa Sade Demeli”

  • PDF

ynr19-3-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa’yı karış karış dolaşmaya devam ediyor.

Son olarak Bucaklı köyü ve Evkaf Mahallesinde ziyaretlerini sürdüren Mustafa Sade’ye eski milletvekili Yener Yıldırım’da eşlik etti. Yener Yıldırım katıldığı programlarda Mustafa Sade’nin Şehr-i Emin olduğunu söyledi. Yener Yıldırım, siyaseti bıraktığını ama sadece Mustafa Sade için Fatsa’ya geldiğini ve Fatsa’nın yeni bir kana ihtiyacı olduğunu belirtti.

Eski milletvekili ve eski Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Yener Yıldırım yapmış olduğu açıklamasında; “Fatsa’dan kopamıyoruz. Fatsa’yı çok seviyorum, sizleri çok seviyorum. Benim hayatımın en güzel dönemi Fatsa’da geçti. Dün geldiğimde baktığım ilk yer Fatsa devlet hastanesinin bahçesinde ki o diktiğim çınar ağaçları oldu. O ağaçların büyüdüğünü görmek beni çok duygulandırıyor. Oğlumla aynı yaşta o ağaçlar, 91 yılında dikmiştik” dedi. Fatsa Belediyesinin sürekli gerileme döneminde olduğunun da altını çizen Yener Yıldırım; “Bir spor kompleksi bir kültür sarayı yapıldı ama takip ediyorum ve üzülerek söylüyorum ki Fatsa ilerlemek yerine sürekli geriliyor. Çamaş döneminde ki o Fatsa artık yok. Vatandaş geçen dönem bir partiden 5 milletvekili seçti ama bir tanesinin adını saymakta zorlanıyor. Belediye Başkanı dediğin şehrin en güvenilir adamı olmalı yani şehr-i emin. O yüzden bu seçimde destekleriniz Mustafa Sade’ye olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mustafa Sade Yener Yıldırım’ın ardından söz aldı ve 30 Martta seçimin galibi olacaklarını ifade etti.
Mustafa Sade; “Bugüne kadar olan yaşamımda gayri meşru hayatım olmadı. Harama el uzatmadım, çoluğumun çocuğumun boğazından haram lokma geçirmedim. Yüce Allah’ım insanlara faydam dokunacaksa Fatsa’ya faydam dokunacaksa bana bu seçimde başkanlığı nasip et. Yoksa böyle bir ihtirasım yok belediye başkanlığının ne makamında ne de maaşında gözüm yok! Ama bir şeye ihtiyacım var bak Allah’ın yaratmış olduğu en şerefli varlık olarak bu insanlara hizmet etme arzusu var” diye konuştu.

Mustafa Sade daha sonra Fatsa için yapacağı projelerden bahsetti.yenr19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde