30 Nisan 2024

Çabamız Ak Partinin Bu Seçimden Daha Güçlü Çıkması

  • PDF

resdy19-3-2014Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener bugün Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan ile Reşadiye caddesinde esnaf ziyareti yaptı.
Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener esnaf ziyareti sonrası yaptığı açıklamada seçimden hiçbir endişeleri olmadığını bu seçimden daha güçlü çıkmak için gayret ve çaba sarf ettiklerini söyledi.
Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ve Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan’a Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, 2011 genel seçimlerinde Milletvekili aday adayı olan Mustafa Çaya ve kalabalık bir partili grubu da eşlik ettiler.
Esnaf ziyareti sonrası ilk değerlendirmeyi Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan yaptı. Başkan Anlayan yaptığı açıklamada seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı gezmeye kapı kapı vatandaşlarımızı dolaşmaya devam ettiklerini belirterek, “Bu manada Fatsa’nın her tarafında köylerinde beldelerinde şehir merkezinde yoğun çalışma programımız inşallah son güne kadar devam edecek. Bugün de esnaf ziyaretine devam ettik. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccüh bizleri gerçekten memnun etti. İnşallah yine onlarla birlikte hizmete devam etmek istiyoruz. 30 Mart’ın bir defa daha şehrimize Fatsa’mıza, Ordu’muza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“31 Mart'ta Kazanan Türkiye Olacak Kazanan Fatsa Olacak, Kazanan Ordu Olacak”
Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise yaptığı açıklamada, “Yarın için Türkiye'nin geleceği ile ilgili bizi neden uyarmadınız biz Türkiye'nin geleceği ile ilgili biz bunlardan haberdar olsaydık. Biz Ak Parti’nin yanında dururduk demesin insanımız diye kapı kapı geziyoruz. Mesajımızı herkese ulaştırmaya çalışıyoruz. Biz Fatsa’da seçim çalışmalarına devam ederken seçim sonucuna göre değil Türkiye'nin geleceğinden eğer Ak Parti istikrarı korumak üzere güçlü bir şekilde çıkmazsa Türkiye'nin geleceğinden endişe ederiz çünkü içerisinde yaşadığımız süreç bizi endişelendiren bir süreç. Bu süreç 17 Aralık ile başlamadı, Gezi Parkı olayları ile başladı. Türkiye’de istikrardan Türkiye'nin ilerlemesinden rahatsız olan Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olan uluslararası güçler ve Türkiye’deki işbirlikçileri maalesef rahat durmuyorlar. Biz aksine Milletimizle birlikte Milletimizle bütünleşerek inşallah Türkiye'nin istikrarına güzel ve hayırlı yürüyüşüne devam etmesini temin etmiş olacağız. Çalışmalarımız 29 Mart akşamına kadar devam edecek. Bütün ilçeleri ve ilçelerimizde bütün köylerimizde bütün bölgelerimizde seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Milletvekili arkadaşlarımızla, teşkilat mensubu arkadaşlarımızla ilçe belediye başkanı adayları arkadaşlarımızla Milletimizi kucaklamaya devam ediyoruz. Umarız Türkiye'nin istikrarına bu seçimden iyi bir mesaj çıkacak. Ak Parti’nin birinci parti olması hususunda hiç kimsenin tereddütü yok. Ak Parti’nin güçlü bir sonuçla buradan çıkmasını istediğimiz için çabamız ve heyecanımız daha büyük. Sayın Başbakanımızı 24 Mart tarihinde bu seçim sürecinde inşallah ikinci kez ilimizde ağırlayacağız. Ordulu hemşerilerimizden sayın Başbakanımıza güçlü bir destek vereceğinden hiç endişem yok. Onun için Fatsa'daki seçim çalışmalarımız bugünden sonra da seçim akşamına kadar inşallah devam edecek. 31 Mart'ta kazanan Türkiye olacak kazanan Fatsa olacak, kazanan Ordu olacak.” diye konuştu.rsdy19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde