30 Nisan 2024

600 Kişilik Gruplara Belediye Bütçesinden Yemek Veriyorlar!

  • PDF

kslk19-3-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürürken dün akşam saatlerinde Çınarcık Sitesinin misafiri oldu. Burada birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan Mustafa Sade uzun süre vatandaşlarla sohbet etti.

Mustafa Sade’nin konuşmaları şöyle gelişti;

Asfalt Yaptılar Ama…
“Fatsa’nın dört bir tarafına asfalt yaptılar ama Sayın Başbakan’ın memleketi Rize’de bir metrekare asfalt yok! Madem o kadar kıymetliydi bu asfalt peki neden başbakan memleketine döktürmedi? Ben söyleyeyim mi? Çünkü kanserojen yapıyor! Başbakanın memleketinde beton değil, her yer kesme taş. Ben geçen seçimlerde de kazanırsam asfalt yapmayacağımı söylemiştim. Ben çok cüzi bir oy ile seçimi kaybettim onlar kazandılar ve asfalt yaptılar. Şimdi doğalgaz geliyor değil mi? Biz Fatsa halkına müjde vermişlerdi, ‘2013 yılının son günlerinde evlerinizde doğalgaz yakacaksınız’ demişlerdi. İhalesi yapılmış, vatandaş ise sevinmişti. Peki, nerede doğalgaz? Müteahhit işe başlamıştı ama nedense durduruldu”

Bu Para Sizin Olsaydı Böyle Harcama Yapar Mıydınız?
“Yaptıkları asfalt sadece seçim çalışması, amaçları hizmet etmek olsaydı önce doğalgaz sorununu çözerlerdi daha sonra asfalt yaparlardı. Sevgili belediye başkanımız müteahhide ne dedi biliyor musunuz? ‘Mustafa Sade aday oldu, bizi sıkıntıya soktu. Doğalgaz çalışmalarının tamamını durduruyorum’ dedi. Doğalgazı yapacak kişiyle tesadüfen görüştüm. Kendisini hiç de tanımıyordum. Benimle görüşmek istediğini söyleyince görüştük. Bana, ‘Çalışmalarımız devam etseydi Fatsa’nın büyük bir kısmına ana boruları döşemiş olacaktık, bu işten çok büyük zarara uğradım’ dedi. Sırf seçim yarışı yüzünden çalışmaları durdurdular. Milletin bu parasını çöpe attılar. Döktükleri asfalta bir bakın, alt yapıyı yapmadan döktükleri için 2 ay sonra bozuldu. Ben şimdi onlara soruyorum eğer inançlıysanız, daha da ileri gidiyorum eğer Müslümansanız bu insanların emanetine hıyanet ettiniz mi etmediniz mi? Bu para sizin olsaydı böyle harcama yapar mıydınız? Bizler vatandaş olarak sadece gözümüzü boyayıp ayağımızı çamurdan kesen hizmetleri görünce bayılıyoruz ama madalyonun diğer tarafını bilmiyoruz”

600 Kişilik Gruplara Ücretsiz Yemek Veriyorlar!
“Evet devlet çok imkân verdi ama yandaşlardan fırsat bulup hizmete dönüştüremediler. Zengin bir baba öldüğü zaman hayırsız bir evlada servet bırakırsa üç ay sonra yerinde yeller eser. Yine de Allah razı olsun diyorum yaptıkları hizmetlerden dolayı. Kültür Sarayı var ne güzel değil mi? Birde Spor Kompleksi var takdirle karşılıyorum. İçi boş diyorum boşuna demiyorum. Bu iki projeyi niye yapmışlar biliyor musunuz? İçinde iki adet lokanta var ve her sabah AKP konvoyuna katılan vatandaşlara kahvaltı veriliyor ve bir miktarda para koyuluyor ceplerine. Bu yemeklerin paralarını veriyorlar mı acaba? Enver Yılmaz’la Hüseyin Anlayan 600 kişilik gruplara yemek veriyorlar ücretsiz. Belediye bütçesinde ise bu paralar ağırlama gideri olarak kayıtlarda… Soruyorum şimdi, sizler bu hizmetlerden istifade ettiniz mi? Kardeşlerim istifade etme durumunuz yok, hep belirli bir grup istifade ediyor. Müslümanlığı kimseye bırakmıyorlar, peki soruyorum; bu yediğiniz yemekte 74 bin Fatsalının hakkı yok mu? Bana şimdi ‘ne yemesini biliyor nede yedirmesini’ diyorlar. Allah şahidim olsun fakirin hakkını yersem Allah kursağımda bıraksın”

Başbakana Oy İstiyorlar
“Sayın başbakanımızın gölgesine sığınarak oy istiyorlar. Fatsa’yı kim idare edecek değerli kardeşlerim? Başbakan şimdi Ankara’dan gelecekte ilçemizi mi idare edecek? Utanılacak iş mi yaptınız da kendi adınıza oy istemiyorsunuz? Her patiden insana görüşünden dolayı saygı duyuyorum kardeşlerim ama bu seçim yerel seçim lütfen unutmayın. Hep beraber Fatsa’da huzuru, fakirin hakkını korunmayı bazılarına gösterelim inşallah”

Mustafa Sade daha sonra projeleri ile ilgili bilgilendirme yaparak bire bir görüşmelerde bulundu. Karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıda site sakinleri Mustafa Sade’ye büyük ilgi gösterdi.ksl19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde