30 Nisan 2024

Fatsa Ulaşabileceği Bir Başkana Hasret

  • PDF

zmrt19-3-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade seçim çalışmaları kapsamında programlarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Zümrüt Evleri sitesini ziyaret eden Sade site sakinlerinin şikâyetlerini dinledi ve Fatsa için projelerini anlattı.

Çiçekle karşılanan Mustafa Sade, kendisini dinlemeye ve dertlerini anlatmaya gelen site sakinlerinin teker terek elini sıkarak selamlaştı. Daha sonra konuşmasına başlayan Mustafa Sade, “Fatsa ulaşabileceği bir başkana hasret” dedi.

Mustafa Sade’nin açıklamalarından başlıklar;

Projesini Açıklasın Dediler Ama Kopyaladılar!
“HİLAL KART diye projem olduğunu televizyonda ki programımda söyledim. O zamana kadar da mevcut belediye başkanımız ‘projelerini açıklasın’ deyip durdu. Açıklayınca hoşuna gitmiş olmalı ki peşimden televizyona çıkıp benimde AK KART’ım var dedi. Allah aşkına merak ediyorum bu şahıs 10 yıldır neredeydi? Hilal Kartın açılımını yaptım. O kadar fazla yardıma muhtaç insanlar var ki evlerine ekmek alamıyorlar. Emin olun bu insanlar çok gururlu oldukları için kimseye bir şey söyleyemiyorlar. Seçimden seçime yardım paketleri dağıtıyorlar paketlerin üzerinde Fatsa Belediyesi yazıyor. Bu vatandaşlara yardım ettiklerini alenen beyan ediyorlar, şov yapıyorlar. Hilal Kart’ı olan kişi ona en yakın bakkala gidip tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Aynı şekilde fırınlardan alışverişini yapabilecek. Bu projemden sonra Ak Kartı çıkaranlar ise yardıma muhtaç kişilerin bankalardan aynı kredi kartı gibi para çekebileceklerini söylüyorlar. Geçende Kurtuluş Mahallesinde bir hanım kardeşim ile konuştum. Eşi sosyal yardımlaşma vakfından gelen kömürü satmış ve parasını yemiş. Eve ekmek bile getirmediğini söylüyor. Biz kimseye nakit para yardımı yapmayacağız, sadece temel gıda yardımı yapacağız. O vatandaşlarımız başını öne eğerek yardım paketlerini taşımayacak. Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek”

Utanılacak Bir İş Mi Yaptınız?
"Sayın başbakanımızın gölgesine sığınarak oy istiyorlar. Fatsa’yı kim idare edecek değerli kardeşlerim? Başbakan şimdi Ankara’dan gelecekte ilçemizi mi idare edecek? Utanılacak iş mi yaptınız da kendi adınıza oy istemiyorsunuz? Her patiden insana görüşünden dolayı saygı duyuyorum kardeşlerim ama bu seçim yerel seçim lütfen unutmayın. Hep beraber Fatsa’da huzuru, fakirin hakkını korunmayı bazılarına gösterelim inşallah.”

140 Bin Tl Alan Şahıs Belediyeye Ne Yaptı?
“Fatsa Belediyesine hiç iş yapmayan bir şahsa iki ayda 140 bin lira verdiler. Belgeleri elimde kimse merak etmesin. Basın aracılığı ile bu konuyu gündeme getirdim fakat hala cevap veremediler. Tam 1 sene oldu… Bu şahıs bu para karşılığında Fatsa Belediyesine hangi hizmeti vermiştir? En az benim kadar vatandaşta aydınlanmayı istiyor.”

MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek projelerinden bahsetti ve gelen soruları yanıtladı.

Herkesin siyasi görüşlerine saygı duyduğunu belirten Mustafa Sade bu dönem Fatsalılardan destek istedi.zmr19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde