30 Nisan 2024

Sağlıksen Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

  • PDF

sgk19-3-2014Sağlık Sen Fatsa Temsilciliği 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda kahvaltı programı düzenledi.
Kahvaltıya Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Devlet Hastanesi Başhekimi Op.çDr.Davut Erişmiş, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı ve sağlık çalışanları katıldı.
Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı açılış konuşmasında Sağlık Sen'in Türkiye genelinde 190 bin üyesi ile Ordu ilinde 2 bin 350 üyesi ile sağlık alanında en büyük sivil toplum örgütü olduğunu belirterek, “Yıllardır sağlıkta kronikleşmiş çözülemeyen birçok sorunun çözümünü yetkili olduğu dönemden itibaren başarıyla sürdürmüştür.” dedi.

Programda son konuşmayı yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ise, “Davetiniz için çok teşekkür ederim. Sizlerle beraber olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Dün 14 Mart Tıp Bayramıydı. Sayın Başhekimimiz de dün bütün Fatsa’ya çifte bayram yapıyoruz diye bir mesaj yayınladı. Aynı mutluluğu Başhekimimiz ve sizlerle paylaştığımı ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp bayramını bir kez daha kutluyorum. Sayın Başhekimimiz çifte bayram dedi. Gerçekten ikinci bir bayramı daha yaşıyoruz. Sağlık adına ve bütün hizmet ve emeklerinizden dolayı sizleri yürekten kutluyorum. Çok daha güzel çok daha nezih bir yeni Fatsa Devlet Hastanemizin nihayet başlamış olması da bizler için bütün Fatsa’mız için mutluluk verici. İnanıyorum ki bittiğinde çok güzel çok nezih, çok örnek bir proje olacak. Herkesin emeği var. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Sağlık Sen Korgan Temsilciliği Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı’ya büyük bir tablo hediye etti.saglk19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde