30 Nisan 2024

Aslancami Ve Ilıca’da Coşkulu Karşılama

  • PDF

alncam19-3-2014AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ile birlikte Aslancami ve Ilıca beldelerini ziyaret etti. Sağanak yağmura rağmen, yoğun sevgi gösterileri arasında esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Başkanımız Anlayan, hizmet için varız dedi. İlk olarak Aslancami Belde'mizi ziyaret eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve Başkanımız Hüseyin Anlayan burada vatandaşlarla buluştu. Belde meydanında coşkulu bir kalabalığa seslenen Başkanımız Hüseyin Anlayan; “Bu seçim inşallah Ordu’muzu çok daha güzel hizmetlere ve çok daha büyük yatırımlara kavuşturacak. Ordu artık Büyükşehir İnşallah bu seçimle hem Ordu Büyükşehir Belediye Başkanını seçeceksiniz hem de Beldeniz de size hizmet verecek olan Fatsa Belediye Başkanını seçeceksiniz. Ama bu seçtiğiniz belediye Başkanı sadece Ordu’da sadece Fatsa da kalmayacak. Her yerde hizmet yapacaklar. Bütün köylerimizi, bütün Belde Köy ve Mahallelerimize daha fazla hizmeti daha hızlı yapabilmek için bir defa daha yola çıktık” dedi.

Aslancami her zaman bizim yanımızda oldu ve bizlere destek verdi diyen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz “ Ben sizlerden birisiyim. Sizin bir kardeşinizim. Bizim millete olan sevdamız hizmet aşkımızdır. Büyükşehirle birlikte buralar artık daha fazla yatırım alacak. Tüm personelleriniz burada kalacak. Fatsa ve Ordu'nun hiçbir mahallesinde yol ve su sorunu kalmayacak" diye konuştu.

 

Ilıca Kaplıcasını Daha Modern Bir Hale Getireceğiz

 

Aslancami Beldesi'nde vatandaşlarla buluştuktan sonra Ilıca Beldesi'ne geçen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve Başkanımız Hüseyin Anlayan’ı Ilıcalılar adeta bağrına bastı. Belde meydanında sevgi gösterileri arasında vatandaşlara seslenen Başkanımız Hüseyin Anlayan;” Büyükşehir bizim tarihi bir fırsatımızdır. İnşallah bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek bütün beldelerimizin bütün köylerimizin hizmetlerini en iyi şekilde yapacağız. Ilıca kaplıcamız var Büyükşehir ile beraber inşallah bu kaplıcamızı çok daha güzel olacak inşallah. Biz biriz beraberiz, Birlikten kuvvet doğar biz daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. Sizlerin de inandığınızı biliyorum ve bu inançla yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

Bu zamana kadar hemşerilerimize söz verip de hayata geçirmediğimiz tek bir proje dahi yok diyen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz; “ Muhalefet parti temsilcileri dahi 'İktidar şu hizmeti de Ordu'ya yapmadı' diyemiyor. Şimdi açıkladığımız 7'si mega 52 proje için muhalefet ediyorlar. Denizi 18 metre doldurarak Havalimanı yapan, 62 kilometre tünel açan, Karadeniz Akdeniz Yolu, Ünye Çevre Yolu yapan iktidarın temsilcileri olarak, yerelde Ordu'nun su sorunu da, yol sorununu da çözer, söz verdiğimiz projeleri de hayata geçiririz" şeklinde konuştu.asncm19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde