30 Nisan 2024

“Büyükşehir Daha Fazla Hizmet Daha Fazla Yatırım Demek”

  • PDF

adm19-3-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan dün akşamki seçim çalışması kapsamında ikinci ev sohbetini Sakarya mahallesinde Adem Özkan isimli vatandaşın evinde yaptı.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen Ak Parti Kadın Kolları yöneticileri Fatsa Belediye Meclis üyesi adayları ve partiler de eşlik ettiler.
Bu seçimlerin diğer seçimlerden farkının 2 tane belediye başkanı seçileceğini belirten Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Çünkü Ordu Büyükşehir oldu ve bu Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Belediyemizle birlikte ilçemize hizmet verecek. Artık hizmet alanları sınırlandırıldı, bazı hizmetler büyükşehir belediyesi bazı hizmetleri ilçe belediyemiz verecek. Büyük ana yollarımızı su hizmetlerimizin tamamını kanalizasyon hizmetlerimizin tamamını, büyük meydan park projeleri, mevcut şu anda hizmetimizde var olan otogar, mezbahane, sebze hali, itfaiye hizmetlerini Büyükşehir Belediyesi verecek o sebeple Büyükşehir Belediye Başkanı bizim için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemize hizmet verecek olması nedeniyle Ak Parti'nin adayı bizim için çok önemlidir biz bu vesile ile kendi adayımız kendi partimizin adayı Enver Yılmaz beye de destek istiyoruz. Tabi Fatsa Belediye Başkanlığı görevine de biz talibiz. İnşallah Allah nasip eder sizlerde destek verirseniz yine hizmetleri beraber yapacağız. Biz de bütün mahalle yollarımızı yapacağız yine bütün mahalle parklarını yeşil alanları yine biz yapacağız, şehrin temizliğini yine Fatsa Belediyemiz yapacak. Bizim de yine ilave projelerimiz olacak. Bu süreçte 2 tane belediyeden hizmet almak vatandaşlarımız için çok önemli. Bu daha fazla hizmet ve daha fazla yatırım demek. Bu iki tane adayı birleştirip buluşturursanız tadından yenmez. Birlikten kuvvet doğar misali biz ona inanıyoruz o sebeple Büyükşehir Belediye Başkanımızın da Ak Parti'den olması bizim için çok önemli. Biz bir takımın oyuncusuyuz onunla birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu. adem19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde