16 Mayıs 2024

Karadeniz Bölgesinde Tek, Oda Fatsa’da

  • PDF

teos12-3-2014Karadeniz bölgesinde tek olan “Teos Parça Baskı Firması” Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde maximum kapasiteyle çalışarak üretimlerini hızla sürdürüyor.

Zara, H&M, Bershka, Matalan gibi ulusal çapta firmaların parça baskılarını gerçekleştiren “Teos” bölgede ki ihracatçı firmalara ve fasonculara baskı hizmeti vermeye devam ediyor.

2 adet MR 16 Basar, 1 adet MR 14 Basar, 1 Adet MR 6 Basar makine parkuruyla parça baskılarını gerçekleştiren “Teos” Üniteks ve Spot firmalarının ürünlerinin de baskılarını gerçekleştirerek; bölgede ihtiyaç duyulan firmaların başını çekiyor.

Karaban, Sim, Normal Baskı, Flok, Yüksek Kalıp Baskı ve daha birçok benzeri baskı çeşitleriyle hizmet veren “Teos” 24 saat vardiyalı çalışarak, Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde istihdam’a katkı sağlayan örnek firmalardan birisi olarak gösterilmekte.

Teos Baskı İşletme Müdürü Ersin SELÇUK gazetemize özel yaptığı açıklamada; “ Karadeniz Bölgesi’nde bir taneyiz. Çalıştığımız markalar dünya çapında tanınmış markalardır. Zara, H&M, Bershka gibi firmaların onayını almış bir işletmeyiz. Çalışan kadromuz ve ekipmanımızla Türkiye’de sayılı firmalardan bir tanesiyiz” şeklinde konuştu.teos-12-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde