16 Mayıs 2024

’30 Mart’ta Kadınlarımız Yeni Bir Adım Atacak’

  • PDF

chp12-3-2014Cumhuriyet Halk Partisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde, Sakarya mahallesindeki seçim bürosunda kadınlara özel yemekli bir program düzenledi. Çok sayıda katılımcının yer aldığı programda, kadınların toplumdaki yerine dikkat çekildi.

30 Mart’ta kadınların yeni bir adım atacağını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi FATSA Belediye Başkan Adayı Dr. Zeki Ulvi Süvarioğlu; ‘Fatsa’yı kucaklamadan, sevmeden dertleri bölüşmeden hizmet etmek mümkün değildir. Bu konuda beni en iyi anlayacak olan önce kadınlar sonra gençlerdir. Kadınlar ve gençler ile olan temaslarda ifadelerimizde bir sıkıntı yaşamıyoruz. Bir kere hayata geliyoruz ve bu hak bize verilmiş bir hediyedir iyi değerlendirmek gerekir. Bakın bulunduğumuz yere belki duvarları eski, belki konforlu değil. Sizler ile birlikte burada kucaklaşıp sevgi içerisinde olmadığız zaman bu seçim bürosunun bile bir anlamı kalmıyor. Biz buraya sevgilerimiz ile yüreklerimiz ile geldiğimizde hiç birini görmüyoruz. Şu anda sadece birbirimizi hissediyoruz. Ve bu sevgimizi 30 Martta seçim sandıklarına yanşatacağınızı biliyorum. Sizler ile birlikte biz herkesi uyandırabiliriz, Fatsa’yı el ele daha güzel bir hale getirebiliriz. Fatsa kadını yüreklidir Fatsa kadını cesurdur. Allah kadınlarımızdan razı olsun.’ dedi.

‘Herkesin Birbirini Kucakladığı Fatsa’yı Özlüyorum’

Önümüzde kısa bir süre kaldı. Bu seçim bir yerel seçimdir diyen Süvarioğlu;’Siyasiyi ve siyaseti bir kenara bırakıp, Fatsa ve Fatsalıyı konuşalım. Bu günkü Fatsa nedir, Fatsa nereye gidiyor? El ele, kol kola olmazsak bu şehrin hiçbir önemi kalmaz. En önemli şey insan odaklı olmaktır. Bende bu açıdan çocukluğumun, ilk gençlik anlarımın geçtiği herkesin birbirini kucakladığı bir Fatsa’yı özlüyorum. Bu havayı neden tekrar yaratamayız diyorum. Biz bu yola çıkarken odağımız Fatsa ve Fatsalı dedik. Biz bu şehirde öncelikle insani paylaşımlarımız ile bir arada olmalıyız ki ondan sonra sorunları çözmek kolay olsun. Çünkü günümüzde insanlar kendi mutluluklarını başkalarının mutsuzlukları üzerine kuruyorlar. Bizler öyle yetişmedik, bizde olup komşumuzda olmadığında aynı sıkıntıyı bizde çektik.’ dedi.chp-12-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde