16 Mayıs 2024

Kadınlar Gününde Örnek Davranış

  • PDF

akpmhp12-3-20148 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında, Milliyetçi Haraket Partisi Fatsa İlçe Kadın Kollar Üyeleri bayanlara yelpaze, Adalet ve Kalkınma Partisi Fatsa İlçe Kadın Kolları Üyeleri ise karanfil ve kahve hediye ettiler.

8 Mart günü yaptıkları etkinliklerde zaman zaman sokaklarda rastgelen Mhp Kadın Kolları Üyeleri ve AKP Kadın Kolları üyeleri, el sıkışıp birlikte poz vererek örnek bir davranışa imza attılar.

Herkesin Dünya Kadınlar Gününü kutladığını belirten Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ruhan Çaykara;’Bu gün maksadımız bütün insanlara, meydanda olan herkese, her tarafa yetişebilmek için böyle bir program yaptık. Kadınlarımız bir gün değil her zaman değerli ve kutsaldır’ dedi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Çörtük ise ‘ Bu gün insanlık tarihi açısından hakların kazanılmasında nelerden başlandığını ve bu günlere nasıl gelindiğinin hatırlanması için güzel bir gündür’ dedi.

Öncelikle karşılıklı, daha sonra tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadın Gününü kutlayan partili bayanların birbirlerine gösterdikleri sevgi ve saygı herkese örnek olurken; birlikte verdikleri poz vatandaşlar tarafından taktirle karşılandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde