16 Mayıs 2024

Hiçbir Zaman Cami İle Cem Evini Ayırmadık, Bundan Sonra Da Ayırmayacağız

  • PDF

glb12-3-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan seçim çalışmaları çerçevesinde Bolaman Gölbaşı mahallesi Cem Evi’ni ziyaret etti. Başkan Anlayan burada Alevi vatandaşlarımıza hitaben yaptığı konuşmada, “Dışarıda bir takım kavgaları gürültüleri gördüğümüzde bu kardeşliğin muhabbetin kıymetini herkes bilsin istiyoruz, bundan sonra da bu dostluğun kardeşliğin devam etmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmak için buradayız.” Dedi.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen belediye meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik ettiler.
Başkan Anlayan burada yaptığı konuşmada Bolaman’ ın sıcak asfaltla birlikte yollarının daha iyi olmasını arzuladıklarını belirterek, “Bolaman’ın da Fatsa’nın olduğu gibi bütün mahallelerinde çocuk parklarının olmasını arzuluyoruz. Bolaman’ın sahilinden yukarı mahallelerine hepsinde hizmetlerin yapılmasını arzuluyoruz. O sebeple Bolamanla ilgili heyecanımız daha fazladır, bu sebeple Bolaman’ın daha fazla hizmet alması için Fatsa'ya bağlanmış olması bir şanstır ama emin olun Bolaman’ın Fatsa’ya bağlanması Fatsa için daha büyük bir şanstır. Biz bütün Fatsa'ya hizmet etmeye çalışırken Bolaman’a hizmet etmeyi daha çok arzuluyoruz. Neticede herkesin vereceği vicdani karara saygılıyız ama diyoruz ki Fatsa’da yaptığımız hizmetler ortada. Biz hamd olsun hiçbir zaman cami ile cem evini birbirinden ayırmadık, bundan sonra inşallah ayırmayacağız. Mevcut belediye imkanı ile buranın da ihtiyacı neyse beraber yapacağız. Biz biriz, beraberiz. Hiçbir zaman ayrımız gayrımız olmadı, bundan da onur duyuyoruz. Dışarıda bir takım kavgaları gürültüleri gördüğümüzde şu kardeşliğin muhabbetin kıymetini herkes bilsin istiyoruz. Bundan sonra bu dostluğun kardeşliğin devam etmesi için üzerimize ne düşüyorsa maddi manevi yapmaya hazırız.” dedi. glbs12-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde