16 Mayıs 2024

“65 Trilyon Borçla Bırakıp Kaçmanın Yollarını Arıyorlar!”

  • PDF

basky12-3-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Başköy ve Çöteli Köyünü ziyaret eden Mustafa Sade’yi kalabalık bir köy halkı ağırladı. Çiçeklerle karşılanan Mustafa Sade’ye destek günden güne daha da büyüyor.

Fatsa’nın 8 Beldesini Ve 58 Köyünü Geziyorum
Mustafa Sade burada yapmış olduğu konuşmada; “Hayırlı akşamlar olsun. Beni bu saatlere kadar beklediğiniz için ve ağırlama fırsatı verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. 30 Mart mahalli seçimler yaklaştı çokta bir az zaman kaldı bu zaman zarfında zaman zaman biz milletimizi rahatsız ediyoruz kusurumuza bakmayın neticede 30 Mart seçimleri hepimizi yakinen ilgilendiriyor. Saygı değer kardeşlerim, siyasi görüşleriniz ve düşünceleriniz farklı olabilir. Yaklaşık 11 aydan beri Fatsa’nın 8 beldesini ve 58 köyünü geziyorum gezdiğim her yerde bunu açık açık ifade ettim. Ak Partili kardeşlerimden, CHP’li kardeşlerimden, DSP’li kardeşlerimden hatta ve hatta Doğruyol’cu, Anavatan’cı kardeşlerimden çok yakın bir ilgi gördüm. Dediler ki; ‘Bu belediye başkanlığı seçimi biz siyası görüşlerimizi bir tarafa bırakıyoruz. Bize en yakın en rahat ulaşabileceğimiz derdimizi en rahat anlatabileceğimiz insanı seçmek için mücadele vereceğiz. Onun için de siyasi görüşlerimizi genel seçime kadar bir tarafa bırakıp, Fatsa’da bize en faydalı olacağına inandığımız hizmetleri alırken en rahat ulaşabileceğimiz insan sen olduğun için senin etrafında kenetlendik.’ Buda beni çok mutlu etti.

Belediye başkanlığının güvenilir insanlara ihtiyacı var, benim talip olduğum iş çok zor bir iş alacağım görevde çok püsürlü… Bu zaman kadar 10 yıldan beri idare edenler iktidardan yana belediye başkanı oldular ama iktidarın vermiş olduğu nimetlerin tamamını çar çur ettiler! Fatsa Belediyesini 65 trilyon borçla bırakıp kaçmanın yollarını arıyorlar!” diye konuştu.bsky12-3-2014

Son Güncelleme: Cuma, 20 Mart 2015 13:27

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde