16 Mayıs 2024

Sade, “Siyasi görüşleri bir tarafa bırakalım”

  • PDF

asl12-3-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Aslancami Beldesinde yüzlerce kişi tarafından karşılandı.

Ev ev, kapı kapı gezerek vatandaşlarla birebir temas halinde bulunan Mustafa Sade her geçen gün daha fazla ilgi ile karşılaşıyor. Son olarak gittiği Aslancami Beldesinde çok kalabalık bir topluluğa hitap eden Mustafa Sade yerel seçimlere dikkat çekerek bu seçimde “Siyasi görüşleri bir tarafa bırakalım” dedi.

Mustafa Sade öncelikle herkesi selamlayarak başladığı konuşmasında Aslancamililere en yakın adayın kendisi olduğunu söyledi. Mustafa Sade; “Siyasi görüşlerinize saygı duyuyorum. Herhangi bir partiye mensup olabilirsiniz ama bu seçim yerel seçim. Yerel seçimlerde insanlar neyi arıyor biliyor musunuz? En rahat ulaşabileceği insanı… En rahat konuşabileceği insanı… Dertlerini en rahat anlatabileceği insanı arıyor. Ben beyefendi olmaya talip değilim, başkan olmaya talip değilim. Ben sadece hizmetkâr olmaya talibim. Sizlere abi olmaya, kardeş olmaya talibim. Adaletli olacağım, insanlara eşit şekilde yardım edeceğim. Allah’ın yaratmış olduğu en şerefli varlık olan insana hizmet etmek ve insana hizmet ederek te Allah’ın rızasını kazanmak arzusu ve isteği içerisindeyiz. Makamlar ve mevkiler gelip geçici ama yaptıklarımız kalıcı olacak inşallah. Allah’a emanet olun” diyerek sözlerini tamamladı.

Mustafa Sade ve partili arkadaşları daha sonra esnafları ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.asln12-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde