16 Mayıs 2024

“Büyükşehir İle Herşey Güzel Olacak”

  • PDF

ksbc12-3-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan bugünkü seçim çalışmasını Kösebucağı beldesinde ve Soğukpınar mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek sürdürdü. Kösebucağı beldesinde ilk olarak belde Belediye Başkanı aynı zamanda yeni dönem için Fatsa Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Çolak ve belde halkı tarafından karşılanan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan daha sonra Afet konutlarına geçerek burayla ilgili sorunları dinledi. Başkan Anlayan ve partililer buradan Soğukpınar mahallesini ziyaret ettiler. Başkan Anlayan Soğukpınar mahallesinde vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Cem Evi'ni ziyaret etti ve buradan Kösebucağı beldesi merkezine geçtiler. Başkan Anlayan Kösebucağı beldesinde ilk olarak vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

“Ordu’nun Büyükşehir olması nedeniyle artık bütün köylerimiz Fatsa’mızın mahallesi oluyor. Bu nedenle köylerimiz artık Fatsa Belediyesi’nden hizmet alacak yine bununla beraber Ordu’nun Büyükşehir olması nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediyesi’de köylerimize hizmet verecek. Köylerde bütün halkımız 2 tane belediye başkanını seçecek. Köylerimizde hizmetler bu zamana kadar Özel İdare ve Köydes marifetiyle yapılıyordu ama artık daha fazlasına ihtiyaç var. Ak Parti Hükümetimiz hamdolsun bu zamana kadar köylerimizde bir önceki dönemden çok daha fazla hizmet yaptı daha fazlası yapılması için Hükümetimiz Ordu ilimizi Büyükşehir yaptı. Büyükşehir bizim için çok büyük bir şans. Kaynakların çokluğu imkanların daha iyi olması ve yetkilerinin artırılmış olması hizmetlerin direk birinci elden yapılmasına vesile olacak. Bu vesileyle inanıyorum ki önümüzdeki dönemde bütün köylerimiz ve beldelerimiz çok daha güzel hizmet ve yatırımlar alacak. Köylerimizde en büyük sorunun yol ve su olduğunu biliyoruz. Köylerimizde ana yollarımız Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak sıcak asfalt yapılacak yine bütün su ve kanalizasyon hizmetlerimiz Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek. Köylerimizde artık şehirlerimizde yaptığımız temizlik gibi çöp de toplayacağız. Köylerimizdeki ana yollarımız sıcak asfalt olacak. Önümüzdeki dönem en büyük hedefimiz köy yollarımızın sıcak asfalt olması” dedi.

Başkan Anlayan yaptığı konuşmanın ardından Kösebucağı Belediye Başkanı Mustafa Çolak’ı makamında ziyaret etti ve son olarak da Kösebucağı İlkokulu ve Ortaokulu ziyaret ettikten sonra Cuma namazının ardından beldeden ayrıldı.kseb12-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde