16 Mayıs 2024

“ Her Öğrenciye Bir Faaliyet ” Projesi Kapsamında Boş Zamanlarını Dolu Dolu Geçiriyor

  • PDF

       lse12-3-2014Öğrencilerin istekleri doğrultusunda oluşturulan Voleybol, Masa Tenisi ,Satranç ,Yurttan Sesler Korosu ve Futbol alanlarında öğrenciler istedikleri en az bir faaliyete katılarak etkinlik yapmış olacaklar ve birlikte hareket etme duygusu geliştireceklerdir.

Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Kadir BAŞDAĞ; Bu tür faaliyetlerin öğrencilerin başarısını arttırmanın yanında pansiyonda ev ortamının oluşmasına ve aralarında birlik beraberlik duygularının pekişmesine ortam hazırladığını söyledi. Proje kapsamında yapılacak faaliyetler 10 Mart tarihinde başlayacağını ve yaklaşık 19 Mayıs 2014 tarihine kadar çeşitli etkinlikler şeklinde devam edecek olup Gençlik Haftasında finalleri yapılacaktır.

Okul Müdürü Halük BAYCAN; Erkek öğrenci Pansiyonumuzda bu tür faaliyetlerin yapılmasından çok mutlu olduğunu belirterek; tüm öğrencilerimiz için bu tip çalışmaların önemli bir faaliyet olduğunu , onların başarılarının artmasına ,kendilerine güvenlerinin pekişmesine ve arkadaşlık bağlarının kuvvetlenmesine vesile olacağını söyledi. Bu faaliyetlerin hazırlanmasından, etkinliklerin tamamlanmasına kadar emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. dedi.lise12-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde