16 Mayıs 2024

“Bütün Yollarımız Asfaltlanacak”

  • PDF

sakar12-3-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan bugünkü seçim çalışmasını Sakarya caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek sürdürdü. Bu esnaf ziyaretini Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, belediye meclis üyesi adayları ve partililerle gerçekleştiren Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a esnafların sıcak ilgisi dikkat çekti.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ziyaret sonunda yaptığı açıklamada Ordu’nun Büyükşehir olmasının Fatsa için bir şans olduğunu bir kez daha yineleyerek, “
Bugün Fatsa’mızın en büyük caddelerinin bir tanesi olan Sakarya caddesinde esnaf ziyareti yaptık. Benimle birlikte bu ziyarete katılan bütün arkadaşlarıma ve dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız ile bir defa daha hasbihal etme buluşma fırsatımız oldu. Ben bir defa daha bütün hemşerilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki seçimin çok önemli olduğunu bir defa daha buradan ifade ediyorum. Ordu’nun Büyükşehir olması Fatsa’nın buna dahil olması bizler için çok büyük bir şanstır. Bütün mahallelerimize bütün belde ve köylerimize her iki belediye imkanıyla yetkileri ve imkanı artırılmış bir belediye imkanıyla hizmet etmenin bir fırsatı. İnşallah bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ama Ordu’nun büyükşehrin büyükşehir ile beraber Fatsa Belediyesi’nin bu bölgemize kazandıracağı en büyük hizmet bütün mahalle köy ve belde yollarımızın asfaltlanmasıdır. Bunu hep beraber anlatmaya devam edeceğiz. Ak Parti’nin Ordu’ya kazandırdığı en büyük proje Büyükşehirdir. İnşallah Rabbimiz nasip eder, vatandaşlarımız bir defa daha destek verirse bu hizmeti onlarla birlikte yapmanın arzusu ve temennisi içerisindeyiz. Bir defa daha yapılmış hizmetlerin, yapılacak hizmetlerin ve seçimlerin Fatsa’mıza ve Ordu’muza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde