16 Mayıs 2024

Nuhil Kiremitçi Enver YILMAZ’I Yalanladı

  • PDF

nhl12-3-2014Çatalpınar Belediye Başkan Adayı Nuhil Kiremitçi, basında  yer alan “OYUM ENVER YILMAZ’IN” başlıklı haber için yalanlama yaptı..

Enver Yılmaz’ı nezaeten karşıladığını ifade eden Kiremitçi: “ Beldemizi ziyaret eden, kendisinin milletvekili olması, benim de halen Göller Belediye Başkanı olmam sebebiyle, kendisini karşıladığım ve nezaketle misafirperverlik gösterdiğim, Ak Parti Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’a bu ziyareti sırasında, kendisine büyük şehir seçimlerinde destek olacağım yönünde açıklama yaptığım şeklinde haber yapılmıştır. Söz konusu haberin kaynağı ben değilim ve kesinlikle böyle bir ifadede bulunmadım.”

Baba ocağına yani Saadet Partisine geri döndüğünü ve Ak Partiye destek vermesinin söz konusu olamayacağını belirten Kiremitçi:

“Ben halen Göller Belediye Başkanıyım ve Saadet Partisinin Çatalpınar Belediye Başkan adayıyım. 10 yıldır mensubu bulunduğum AKP’den, adaylık sürecinde yaşanan gelişmeler, yaşanan adaletsizlikler, haksızlıklar sebebiyle istifa ettim. Kırk yılı aşkın süredir mensubu olduğum Milli Görüş camiasına, baba ocağına geri döndüm ve partim beni Çatalpınar’a belediye başkan adayı yaptı.

Bu süreçten sonra, seçim çalışmaları çerçevesinde, Çatalpınar Belediyesini kazanmak, Milli Görüş Belediyeciliğini Çatalpınar’a getirmek için gece gündüz demeden, çalışıyorum. Bu çalışmalarımızda, Saadet Partimizin gerek Çatalpınar’da gerekse Ordu Büyük Şehirde belediye başkanlığını alması için elimizden geleni yapmak için çaba sarfediyoruz. Bu çerçevede ne Sayın Enver Yılmaz’ın şahsına ne de mensubu olduğu AKP’ye destek olmak gibi bir ahlaksızlığı sergilemem söz konusu değildir. Her ne kadar bir dönem AKP içinde yer almış ve Göller beldemize hizmet yapmak için çalışmışsam da Saadet Partimizden aday olmakla baba ocağımıza geri döndük ve 45 yıllık Milli Görüş davasındaki hizmete devam edeceğiz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde