16 Mayıs 2024

“Yeni Dönemde En Büyük Projemiz...”

  • PDF

dery12-3-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan site ziyaretlerini Derya Konutları ve Yunus Emre Sitesi’ne gerçekleştirdi. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, belediye meclis üyesi adayları ve partiler de eşlik ettiler.
Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan site ziyaretlerinde yaptığı konuşmada Ak Parti’nin 12 yılda Ordu’ya kazandırdığı en büyük yatırımın Ordu’nun Büyükşehir olması olduğunu belirterek, “Bu zamana kadar yapılan hizmet ve yatırımlar çok önemlidir ama Büyükşehir ile beraber bazı hizmetleri daha hızlı yapma noktasındaki yetkilerimiz hem de yeni imkanlar kaynaklarımızla bundan sonra Büyükşehir çatısı altında çok daha büyük çok daha fazla hizmeti çok daha kısa sürede yapma imkanımız olacak. Bütün bu kaynaklar parayla bütçeyle oluyor, bizler bütçeyi zorlayarak hizmet yapmayı seviyoruz. Bu sebeple yaptığımız hizmetler karşısında borcumuz oluyor, bu borcumuz olmaya da devam edecek ama bundan sonra daha fazla bütçemiz daha fazla kaynağımız olacak. Bu fazla olan bütçemizi daha fazla zorlayarak inşallah çok daha fazla hizmetleri Fatsa’mızın her tarafına bütün mahallelerimize, bütün köylerimize, bütün beldelerimize yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Çarpık Yapılaşmayı Sonlandırıyoruz”
Fatsa halkının bir defa daha yetki vermesi halinde önümüzdeki dönemin en büyük projesinin Kentsel Dönüşüm ve Estetik Şehir projesi olacağını ifade eden Başkanımız Anlayan, “Artık çarpık yapılaşmayı düzeltmek adına şehir merkezinden başlayarak araçların girmediği itfaiye araçlarının girmediği çok çarpık mahallelerimiz var. Bu mahalleler kendilerine yenileyemiyor. Kentsel dönüşüm belediye ve TOKİ işbirliği ile yapılıyor. İnşallah Fatsa’da bu dönem Kentsel dönüşüme başlıyoruz. Kentsel dönüşüm sayesinde mahallelerin yolu daha geniş olacak, yeşil alanları olacak ve yaşam alanları daha güzel olacak. Biz bu dönem bir başlangıcın startını vereceğiz, bitene kadar devam edeceğiz. “Bununla beraber eski binaların estetikten uzak bırakın estetiğini sıvası yok, boyası yok o sebeple biz sıvasız ve boyasız binalarda belediye olarak cephe çalışmaları yaparak sıvasını boyasını biz yapacağız ve pastel renklerle boyayarak cıvıl cıvıl rengarenk bir Fatsa oluşturmak istiyoruz. Buna da ilk olarak sahilden başlayacağız” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde