16 Mayıs 2024

Fatsa Karadeniz’in Vizyon İlçesi Olacak

  • PDF

esny12-3-2014Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Anlayan ile birlikte Özel Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.
Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ziyaret sonunda yaptığı açıklamada Fatsa ilçesinin Büyükşehir'in de katkılarıyla Karadeniz’in vizyon sahibi ilçelerinden biri olacağını söyledi. Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı Fatsa Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan Özel Sanayi Sitesinde esnaflardan büyük ilgi gördüler. Oldukça kalabalık bir partili grubu ile Fatsa Özel Sanayi Sitesi esnafları ziyaret eden Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz site girişinde çiçeklerle karşılandılar ve gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını söyledi.

“Sorunumuz Olduğunda Birlikte Çözeceğimize İnandım”
Ziyaret sonunda ilk açıklamayı yapan Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar yaptığı açıklamada, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’dan her türlü desteği aldıklarını belirterek, “Bugün de gördük ki Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın da bizimle birlikte olduğunu gördük. Yarınki eksiklerimizi ya da eksikleri gördüğümüzde sorunları hep birlikte çözeceğimize inandım, inşallah hepimize hayırlı olur.” dedi.

“Özel Sanayi Sitesi Bizim İçin Çok Önemli”
Fatsa Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan ise, “Özel Sanayi Sitesi bizim için çok önemli. Bugün bizleri çok güzel karşıladılar ve ağırladılar. Gördüğümüz ilgi ve alaka bizleri çok memnun etti. İnşallah Fatsa Belediyesi olarak ve Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak birlikte bir takım oyunu ile Ordumuzun her tarafında inşallah hizmetleri beraber yapacağız. Fatsa’mıza ve Ordumuza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

“Emekçi Kardeşlerimizin İlgi Ve Alakasına Teşekkür Ediyorum”
Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’da 20 gün önce Büyük Sanayi Sitesini ziyaret ettikten sonra Özel Sanayi Sitesini programladıklarını fakat gelemediklerini belirterek, “Değerli Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ile bugün Küçük Sanayi Sitesi’ni gezme imkanımız oldu. Öncelikle Küçük Sanayi Sitesi’nde çalışan işyeri sahiplerine çalışanlara emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hakikaten bizi gayet güzel olumlu bir şekilde gönüllerini açmak sureti ile karşıladılar. İlgi alaka gösterdiler, yoğun katılımla paralel partimize şansımıza Fatsa Belediye Başkanımıza ilgi ve alakayı görmüş olduk. Fatsa bizim için önemli bir ilçemiz. Ordumuzun vizyon sahibi olacak ilçelerinden biri olacak. Belediye Başkanımız ile beraber ustalık döneminde Büyükşehir imkanlarıyla bu bölgede örnek bir ilçe olmasını Karadeniz bölgesinde parmakla gösterilen bir ilçe olması için gayret edeceğiz. Fatsa'ya yapacağımız projelerimizle Fatsa Belediye Başkanımızın da projeleri ile birlikte inşallah Fatsa’mız vizyon ilçe, namına yakışır bir ilçe ünvanına Büyükşehir ile birlikte kavuşacak.” dedi. esany12-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde