16 Mayıs 2024

“Büyükşehir anlayışı Fatsa’da yaşatılıyor”

  • PDF

ihsn5-3-2014Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, gazetemiz ziyareti sırasında ‘Zaten büyükşehir anlayışı Fatsa’da yaşatılıyor’ dedi.

Büyük şehrin daha sağlıklı, daha zinde ve daha keyifli yaşama imkanı veren şehir olduğunu ifade den Şener; ‘ Büyükşehir zengin şehir manasına da gelir. Muhalefete soruyorum, insanların daha kolay hayat yaşaması için, ortaya koyacağınız daha güzel projeleriniz var mı? Yok. Muhalefetin yaptığı, Ak Parti içinde nerden çatlak açabiliriz zihniyeti. Memleketin meselesi bu değil. Memleketin meselesi daha güzel yaşanacak bir şehri, nefes alınacak bir şehri kim vaat ediyor. Göreceksiniz Ordu’da beş yıl sonra başka şeyler tartışıyor olacağız. Hizmetler geldikçe, insanlar iyiye güzele alıştıkça daha güzelini isteyeceklerdir. Zaten Büyükşehir demek hazineden gelecek paranın yüzde elli artışı demektir. Sağlık, çöp, kanalizasyon, su, yol bunların hepsi tek elden yönetilecektir. Biz Orduya büyük yatırımlar yaptık gerçekten. Bunun nimetlerini yaşadıkça göreceğiz. Ordu ilinde inşallah 30 Mart 2014 seçimlerinde 20’de 20 kazanacağız” diye konuştu.

2011 seçimlerindeki aldıkları oyun daha fazlasını alacaklarını iddia eden Şener; “Biz hizmet ve projelerimizle yarışmak istiyoruz. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan zaten 10 yıldır Fatsa’da başarılı işlere imza attı. Hatta büyükşehir anlayışına has hizmetler geliştirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Sayın Anlayan’ın bu başarıları ilimiz genelinde kabul görmüştür” dedi.

Türkiye’nin bir eksiği var; o da muhalefet eksikliğidir diyen Şener; “ İş yapan hata yapabilir, İş yapmayan hata da yapamaz. On yıldır Fatsa yönetiliyor. On yıl sonunda AK Partinin Fatsa yönetiminde tartışmasız bir üstünlüğü varsa, bunu muhalefetin sorgulaması lazım. Neden muhalefete teveccüh etmiyor millet ve halen Ak Parti’ ye teveccüh ediyor, bunu bir düşünmeleri lazım. Yukarıdan aşağıya baktığımızda gerçekten beni üzen şey şudur. Daha iyi olmak çabası yerine, sen kötüsün siyaseti yapıyorlar. Bu yanlış bir yürüyüş, Fatsa daha iyi olsun diye yürümek lazımdır” dedi.

Son günlerin en çok tartışılan paralel yapı olayına da değinen Şener; “İktidarımıza kurulan kumpasın bilincindeyiz. Bu tezgahı hazırlayanlar kesinlikle ortaya çıkartılıp yargıya teslim edilecektir. AK Partiye gönül verenler bu tezgahın farkındadırlar. İktidarımızı yıpratmaya yönelik tezgahlara gelmeyeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette, gencel siyasi olgular tartışıldı.ihsan5-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde