16 Mayıs 2024

“Ustalık dönemimizde de hizmetinizde olacağız”

  • PDF

tanm5-3-2014AK Parti Fatsa Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Programı binin üzerinde vatandaşın katılımıyla Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı yapıldı. 
Programa AK Parti Ordu Milletvekilleri Mustafa Hamarat, İhsan Şener, Fatih Han Ünal, AK Parti eski Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti Ordu SKM Başkanı ve 23. Dönem Milletvekili Ayhan Yılmaz, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Fatsa Belediye Başkanı ve AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan, AK Parti eski Ordu İl Başkanı Av. Oktay Çanak, Fatsa belediye meclis üyeleri, AK Parti Fatsa Belediye Meclis Üyesi Adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı ilçe belediye başkanları ve adayları ile yüzlerce vatandaş katıldı.
Bin kişi kapasiteli büyük salonu tamamen dolduran vatandaşlardan yüzlerce kişi programı yer olmadığı için ayakta izlemek zorunda kaldı.
Programa katılanlara dağıtılan sarı zarflar dikkat çekerken ne işe yaradığı Enver Yılmaz'ın konuşma yaptığı sırada ortaya çıktı. Eşine az rastlanır bir organizasyona imza atılan programda AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın konuşma yaptığı sırada 'Ben Recep'im, Tayyip'im, Erdoğan'ım, Recep Tayyip Erdoğan'ım demesi üzerine katılan programa katılan binden fazla vatandaş, zarflarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan maskelerini yüzlerine takarak, Recep Tayyip Erdoğan tezahüratları yapınca, salonda müthiş bir coşku yaşandı. Bu görsel şovun damga vurduğu ve katılımcıların neredeyse yarısının kadınlardan oluştuğu programda Enver Yılmaz ve Hüseyin Anlayan salona girer girmez katılımcılara karanfil dağıttılar.


"Yollarımızın Konforu Artacak”
Programda ilk konuşmayı AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol yaptı. Akyol, Ordu'nun büyükşehir olması için il dışındakiler de dahil olmak üzere tüm Orduluların seferberlik ilan ettiğini ifade ederek, “Biraz geç de olsa Ordu hak ettiği statüye büyükşehirle kavuştu. Bunun için hep birlikte gayret ettik, seferberlik yaptık. Bugün yine seferberlik içindeyiz. Ordu Büyükşehir olduğunda gelen kaynakların en az ikiye katlanacağını, yollarımızın konforunun artacağını, köylerimizin susuzluktan ve kanalizasyonluktan kurtulacağını ve Ordulu hemşerilerimizin hak ettiği yaşama kavuşacağını biz biliyorduk. Şu an sizlerin gayretli çalışmalarınızla bizleri bu hayallerimize ve hedeflerimize kavuşacağız. Biz, milletvekillerimiz, adaylarımız, teşkilatlarımız ve sizlerle omuz omuza çalışarak Ordu'yu Ak Belediyecilik ile tanıştıracağız. Kısacası Ordu'da başarılı olmak için bizler çalışıyoruz, sizlerden 30 Mart'a kadar bu gayretlerinizi devam ettirmenizi diliyorum. Bu akşam Fatsa için çok mutlu bir akşam. Bu mutluluğu sizlerle birlikte yaşamanın gururu içerisindeyiz" dedi.

"Ustalık Dönemimizde De Hizmetinizde Olacağız"
Akyol'un ardından konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı ve AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan, "Bu akşam meclis üyelerimizi tanıtmanın yanı sıra 5 yıl birlikte görev yaptığımız meclis üyelerimiz ve yeni meclis üyesi adaylarımız ile ustalık dönemi projelerimizin bir kısmını sizlerle paylaştık. Bugün biz varız, yarın başkaları gelecek. Hiç kimse bu makamlarda baki değil ancak eğer destek verirseniz, sizlere bir dönem daha hizmet etmemizi isterseniz ustalık dönemimizde de hizmetinizde olacağız. Hizmet yolunda hep beraber olacağız, bir olacağız. Arkadaşlarımız bir dahaki dönem meclis üyesi olarak aramızda olmayabilirler ancak hizmet yolunda her zaman omuz omuza, el ele olacağız. Onlar makamların mevkilerin her şey olmadığını göstererek, görev verilse de verilmese de yanımızda olacaklarını belirttiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.


"İhtiyaç Sahibi Vatandaşımıza Ulaşmak İçin Ne Gerekiyorsa Yapacağız"
Daha sonra kendisinin hazırlattığı cine vizyon gösterisinin ardından konuşmasına devam eden Anlayan: "Bu yolda Fatsa Belediye Başkan adayınız ve belediye meclis üyesi adaylarımızla karşınızdayız. Ustalık Dönemi için sizlerin huzurunuzda desteklerinizi istiyoruz. Ustalık dönemine aday olmanın üzerimdeki yükü ve sorumluluğunun bilincinde olarak, bir defa daha mahcup olmadan ve sizleri de mahcup etmeden, hep birlikte durmak yok, yola devam diyoruz. Sinevizyon gösterimizde yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi izlettik ancak özellikle bir kalemi paylaşmadık. O da sosyal yardımlarımızdır. Sosyal yardımlarla alakalı bir projemizi açıklayacağım. Daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Önümüzdeki dönem bu yardımları artık vatandaşımız bize gelmeyecek ya da biz gitmeyeceğiz, artık mağdur vatandaşlarımızın her birine Ak Kart vererek parasını hesabına yatıracağız. Kimse görmeden parasını çekerek, istediği esnaftan alışverişini yapacak. Mağdur ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı asla utandırmayacağız" diyerek AK Kart projesini anlattı.

"Hayal Denilen Projeleri Hayata Geçirdik”
Ordu'nun tamamında tüm ilçelerinde yaşayan vatandaşlara artık 2 belediye başkanının hizmet edeceğini ifade eden Anlayan: "İlk defa farklı bir seçime gidiyoruz. Sizlere hizmet etmek üzere 2 tane belediye başkanı seçeceğiniz bir seçime gidiyoruz. Biz biriz, beraberiz. Bizi birbirimizden asla ayırmayın. Bütün mahallelerin bütün beldelerin, bütün köylerin yollarını büyükşehir belediyemizle birlikte asfalt yapacağız. Muhalefet kültür sarayına hayal diyordu. İşte bizim hayallerimiz bu kadar gerçek ama bizim gerçeklerimizi muhalefet hayal bile edemiyor. Asfalt plenti bizim projemiz değildi ama 2009'da seçimi aldıktan sonra yollarımızı en sağlam ve en hızlı şekilde yapabilmek için kurduk. 10 yılda 180 kilometre asfalt yaptık. Vatandaşımız hizmetlerin değerini çamurdan kurtulduktan sonra daha iyi anlıyor. Bu nedenle büyükşehrimizle birlikte asfaltı olmayan, yolu yapılmayan bir tane belde, köy kalmayacak. Birileri karşı çıkarken, işte bu yüzden biz büyükşehir olmayı istedik" diye konuştu.


"Ak Parti Sevdamız Bitmeyecek"
Anlayan'ın ardından bir dahaki dönem seçim kazanıldığı takdirde mecliste olmayacak belediye meclis üyeleri adına konuşan Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, "Kuruluş yıllarında askerde olduğum içim katılamadığım Ak Parti'ye askerden sonra yine böyle bir mahalli seçimler öncesi arkadaşım Mehmet Eroğlu'nun tavsiyesiyle katıldım. Başkanımızın önderliğinde hiç kimseyi karalamadan, hedeflerimizi anlatarak seçimi kazandık. Belediye meclis üyesi iken başkanımızın görev vermesiyle birlikte 2 dönemdir belediye başkan yardımcılığı görevini yürütüyorum. Başkan yardımcılığı görevimiz bitiyor ama Ak Parti sevdamız bitmeyecek. Bunu bütün benim gibi bir dahaki sefere olmayacak ağabeylerim adına söylüyorum. Bu seçimde ne Fatsa, ne de Ordu Büyükşehir için bir tereddüdüm yok ama bu sadece Ordu'nun değil Türkiye'nin seçimidir. O nedenle çok çalışacağıma söz veriyorum. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Bütün siyasetçiler adına özel bir özür dilemek istiyorum. Ben babasız büyüdüm, babasızlığın ne olduğunu iyi biliyorum. Ancak Allah bize öyle bir anne verdi ki, hem annelik hem babalık yaptı. Babasız büyümenin ne demek olduğunu ben bilirim. Her siyasetçi gibi benim çocuklarım büyürken de ben yanlarında olamadım. Bu nedenle başta çocuklarımdan ve eşimden olmak üzere ailemden özür diliyorum" şeklinde duygulandıran bir konuşma yaptı.

"Fatsa Marka İlçe Oldu”
Geçmiş dönemlerde Ak Parti Ordu Milletvekilliği yapanlar adına konuşan AK Parti Eski Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, "Yolunuz, yolumuz aydınlık olsun. Birçok heyecan ve coşkuyu birlikte yaşamış bir kardeşiniz olarak bugün Fatsa'da büyük bir heyecanı yine sizlerle yaşamanın mutluluğunu tattım. Bütün kardeşlerimiz tebrik ediyorum. Geçen 10 yıl içerisinde yerel yönetimlerle birlikte Ak Parti döneminde Fatsa'ya yapılan yatırımları çıkarmış olsanız geriye kalan Fatsa'ya acıyla hüzünle bakarsınız. Fatsa'ya çok büyük hizmetler verildi. Her yaştan insanlarımızın ihtiyacına göre birçok dev yatırım ve hizmet Fatsa'ya kazandırıldı. Fatsa yapılan hizmetlerle Doğu Karadeniz'de marka bir ilçe haline geldi. Bunu yapanlara teşekkür etmekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok. Yeni dönemde de yeni hizmet ve projelerin hayata geçirileceğine olan inancımız tamdır. Fatsalı hemşerilerimize Fatsa'da yaşıyor olmanın ayrıcalığını tattıracaklarına inanıyorum" dedi.

"Arkasında 750 Binlik Ordu Var"
Büyükşehir Adayı Enver Yılmaz'a yalnız olmadığı mesajını veren Eyüp Fatsa, "Artık Ordu'da seçimlerin formatı değişti. Şimdi hizmet için bir takım yetmiyor, iki takımın omuz omuza mücadele etmesi gerekiyor. Şimdi siz Büyükşehir Takımıyla Fatsa'daki ve diğer ilçelerdeki takımları omuz omuza birbirleriyle raptederek birlikte hizmet etmelerinin yolunu açacaksınız. Ak Parti bugüne dek kendine inanan, güvenen hiç kimseyi yanıltmamıştır. İnanıyorum ki daha büyük hizmetler büyükşehirle birlikte olacaktır. Büyükşehir Adayımız Enver Yılmaz kardeşime de arkasında 25 milyonluk bir seçmeni, 750 bin kişilik bir Ordu olduğunu ve yalnız olmadığını unutmamasını istiyorum. Hiçbir arkadaşımız bu yolda yalnız yürümeyecektir. Bu destek ve inançla hedefe daha azimli ve kararlı bir şekilde koşacaklardır" şeklinde ifadelerde bulundu.

"2 Yılda Yol Ve Su Sorunu Bitecek"
Programda Eyüp Fatsa’dan sonra kürsüye çıkan Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın konuşması sık sık alkışlar ve tezahüratlarla kesildi. Yılmaz, seçimi kazandıkları takdirde 2 yıl içerisinde Ordu'da yol ve su sorunu kalmayacağını ifade ederek, “Ordu'da sizlerin de yakından takibinizle 7'si mega olmak üzere 52 projemizi açıkladık. 2 Fatsa, 2 Ünye ve 3 tane de Altınordu ilçemizde olmak üzere 7 mega projemiz var. Bu projelerden çok daha önce Büyükşehir olan Ordu'muzda esas yapılması gerekenin ne olduğunun bilincindeyiz. Bunun için anket yaptırdık. Ordu halkına en büyük sorunun ne olduğunu sorduk. 26,6'sı yollarımızdır dediler. Bunu biz proje ya da vaat olarak değil, göreve geldikten sonra hemen 2 yıl içerisinde Ordu'muzun tamamının bağlantı, grup yolları, mahallelerimizin ilçelerimize ana bağlantı yollarını ya sıcak asfalt ya da beton asfalt yaptıracağız. İkinci en büyük sorunun da su sıkıntısı olduğunu ifade ettiniz. Ordumuzun tamamının köylerimizle birlikte su sorununu çözeceğiz. Bunları tamamladıktan sonra diğer 52 projemize başlayacağız. Bu projelerimiz aynı anda başlayacak ve devam edecek. Ordu'nun Büyükşehir olmasına hayır diyenler, 30 Mart'ta en iyi cevabı alacaklar. Ordulu kardeşlerim gereken cevabı verecekler" dedi.


"Başbakanımıza Ordu'yu Müjdeleyeceğiz"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a 30 Mart akşamı Ordu müjdesini vereceklerini ifade eden Yılmaz, "Önümüzdeki hedef, son aldığımız oy oranımızdır. 30 Mart'ta sandıkları patlatmak suretiyle Başbakanımıza Ordu müjdesini vermeye hazırlanıyoruz. Görüyoruz ki, bazı adaylar, broşürlerine, seçim otobüslerine, tanıtım materyallerinin hiçbirine parti logosu ya da genel başkanlarının resmini koymuyor. Bizi de eleştiriyorlar. Biz genel başkanımızla onur duyuyoruz. Başbakanımızla gurur duyuyoruz. Biz Tayyip Erdoğan'ız diyoruz" şeklinde konuşunca salonda bulunanlar yüzlerine Recep Tayyip Erdoğan maskesi takarak 'Biz de Tayyip Erdoğan'ız, Başbakanımızın yanındayız' şeklinde tezahürat yaptılar.

“Türkiye’ye Ordu’dan Güçlü Bir Mesaj Vereceğiz
Programda son konuşmayı yapan Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, “
Belediye başkanımızın projelerini izledik, meclis üyelerini tanıdık. Geçmiş dönemde hizmet eden belediye meclis üyelerine ben de teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek belediye meclis üyelerine belediye başkanımız ile birlikte başarılar diliyorum. Ankara’dan gelirken Sayın Başbakanımızın selamını getirdim size. Bu seçim gerçekten önemli bir seçim. Biz 12 yıldır hizmetleriyle tescilli, memlekete hizmet sevdasıyla her köşesinde eserler üretmiş bir partiyiz. Fatsa Belediyesi'nin tanıtım slaytından izlediğimize göre Ordu Büyükşehir'e hazır. Dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz ile birlikte 20’de 20 yaparak inşallah 31 Mart sabahı Türkiye’ye Ordu’dan güçlü bir mesaj vereceğiz. Bunun için her birimize düşen önemli görevler var. Bu görevlerin farkında olmamız lazım” şeklinde konuştu. tnm5-3-2014aday5-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde