16 Mayıs 2024

“Fatsa’da Çalışıyor ve Fatsa’da Kazanıyoruz”

  • PDF

ysr5-3-2014Fatsa Vergi Dairesi Müdürlüğü'nce Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, vergisini düzenli ve yüksek oranda ödeyen örnek işadamı Yaşar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yaşar'a sertifika ve nostaljik radyo hediye edildi.

Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı, "Vergi Haftası nedeniyle Gelir İdaresi Başkanlığımızca belirlenen isimlerde vergi yükümlülüklerini eksiksiz yerine getiren, yüksek oranda vergi ödeyen mükelleflerimize teşekkür etmek adına bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizde işyeri sahiplerine vergi yükümlülüklerini yerine getirmeleri adına gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ve bir anı olarak da nostaljik radyo hediye ediyor ve onlara uyumlu mükellef oldukları için bir sertifika veriyoruz" diye konuştu.

Vergi dairesinin yapmış olduğu jestten dolayı memnuniyetini ifade den Yaşar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yaşar, "Fatsa'da çalışıyor ve kazanıyoruz. Fatsa'da kazandığım parayı ve yine burada yatırım yapmayı tercih ettim. Fatsa dışında bir takım yatırımlarım var, fakat ben Fatsa'yı ve Fatsalıları seviyorum. Fatsa doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım memleketimdir. Vergi vermenin sorumluluğunu ve bilincini biliyorum. Kazancımı kutsallaştırmak için vergisini vermeyi tercih eden işadamı olmaktan çok gurur ve onur duyuyorum. Memleketimizin selâmeti, büyümesi ve gelişmesi ve yatırımların daha artması açısından, her işadamı arkadaşım vergisini tam vermelidir. Buralara kadar gelip, bizleri ziyaret eden, onurlandıran Fatsa Vergi Dairesi Müdürü ve personeli, basın mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde