16 Mayıs 2024

“Sizlerden son virajda önemli bir ricam var”

  • PDF

acl5-3-2014Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Teşkilatı Sakarya Mahallesinde seçim bürosu açtı.

Görkemli bir kalabalıkla seçim bürosu açılışı gerçekleştirilirken; vatandaşların Cumhuriyet Halk Partisine her geçen gün artan ilgi ve alakası gözlerden kaçmadı.

“Hepimiz sizin için hizmete hazırız”

Açılış sırasında birtakım açıklamalarda bulunan CHP Fatsa ilçe başkanı Doğan ÇELEBİ; “Sevgili dostlar önce seçim büromuzun açılışına göstermiş olduğunuz ilgiden ve alakadan dolayı hepinize yürekten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Bildiğiniz gibi yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Biz de bu çalışmalara elimizden geldiği kadarıyla hızlı bir tempoda katılıyor devam ediyoruz. Fatsa’da insanlarla daha sık görüşebilmek, konuşabilmek için çeşitli mahallerde de üç tane seçim bürosu açtık. Bugün burada Sakarya mahallesindeki seçim büromuzun açılışını yapıyoruz. Biz yerel seçimde adayımız ve meclis üyelerimiz ile gerçekten alışılmışın dışında bir seçim stratejisi ile tüm Fatsa’yı kucaklayan, tüm insanları mutlu eden ve Fatsa’ya yeni bir adım attıracak aday ve kadro ile huzurlarınızdayız. Gerçekten yürekten inanıyorum ki eğer Fatsa halkı bize yetki ve sorumluluk verirse sorumluluklarımızı anlımızın akı ile yerine getirmeye hazırız. İşte meclis üyelerimiz, hepsini yakından tanıyorsunuz, hepsi çalışma hayatında bulunduğu alanda halkına hizmet etmiş elinden geleni yardımı yapan insanlar. Ve hiç birisinin ayakkabı kutusu olmadı. Hiç birisi halkına yardım ederken menfaat beklemedi. Hepsi sizin için hepsi Fatsa için hizmete hazır, sizden yetki bekliyor. Hep şunu söylüyorum eğer Fatsa’da CHP’den daha iyi yönetecek bir kadro olduğuna inanıyorsanız oylarınızı ona veriniz. Oyunuzu vermeden önce elinizi vicdanınıza koyup öyle karar veriniz” şeklinde konuştu.

“Sizlerden son virajda önemli bir ricam var”

Bu seçimi Fatsa’nın tarihi bir şeçimi olarak nitelendirilmesi gerektiğini vurgulayan Fatsa Belediye Başkan Adayı Ulvi Süvarioğlu ; “Pek muhterem büyüklerim, sevgili Fatsalılar. Arkadaşlarım hepinizi yürekten selamlıyorum. Aralık ayından beri küçük adımlar ile başladığımız ama giderek ayak seslerimizin duyulduğu onurlu yürüyüşümüzün son ayına girdik. Önümüzde çok kısa bir süre kaldı. Sizlerden son virajda önemli bir ricam var. Bu seçimi Fatsa’nın tarihi bir seçimi olarak nitelendirelim ve ayrım yapmadan Fatsa için, Fatsa’nın geleceği için elinizdeki son demokratik şansımızı iyi değerlendirelim. Biz herhangi bir siyasi ayrışımın içinde olamaya özen gösteriyoruz. Çok şükür bu saygın yürüyüşümüzün karşılığını baktığımız gözlerde, dokunduğumuz ellerde görüyor ve hissediyoruz. Bu seçim Ulvi Süvarioğlu ile Fatsa’nın yeni bir tarih yazacağı onurlu bir seçimdir. Elinizdeki demokratik kararınızı lütfen iyi değerlendiriniz ve Fatsa’nın tarihini değiştireceğimiz ve Türkiye’nin gündemine oturacak seçimi hep birlikte gösterelim. Bana inandığınız ve güvendiğiniz için teşekkür ediyorum. Bunu 30 Martta sandıklarda göstereceğinize inanıyorum” diye konuştu.acls5-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde