16 Mayıs 2024

Muammer Küçüköksüz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

  • PDF

sofr5-3-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade, beraberinde meclis üyesi adayları ile geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurul güven tazeleyerek yeninden Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen Muammer Küçüköksüz’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Vatandaşlar Hükümet konağı önünde gördükleri MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade’yi soru ve destek yağmuruna tuttular. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Mustafa Sade ve beraberinde meclis üyesi adayları daha sonra şoförler odasına gittiler.

Ziyaretlerinden dolayı son derece memnun olduğunu ifade eden Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz; “Öncelikle çıkmış olduğunuz yolda başarılar dilerim. Sonuçta bu bir hizmet yarışıdır. Bizde burada şoför arkadaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl götürürüz diye düşünüyoruz. İşiniz kolay değil, Fatsa için hayırlısı neyse onu diliyoruz. Sizlere tekrar başarılar diliyorum” diye konuştu.

Mustafa Sade burada yapmış olduğu açıklamada, hitap ettikleri kişilerin sayısının büyükşehir ile birlikte sınırların büyümesinden dolayı fazlasıyla arttığını belirterek; “Çok zor bir görev üstleneceğimizin farkındayız. Bu zamana kadar hizmet yapan herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah Allah bundan sonra ki hizmetleri de bize nasip eder diyoruz” diye konuştu.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Mustafa Sade projeleri hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Sade ve partili arkadaşları daha sonra Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca’yı ziyaret ettiler.sofrl5-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde