16 Mayıs 2024

Çavuşluoğlu Atatürk İlkokulunu Ziyaret Etti

  • PDF

fhr5-3-2014Ankara’daki Fatsalıların dernek Başkanı Fahri Çetin Çavuşoğlu 1966 Yılında mevzun olduğu Atatürk ilkokulunu ziyaret etti. Çavuşoğlu okul anılarını anlatarak geçmişi yaşadığını sınıf listesinde bulunan bazı arkadaşlarını hatırlayamadığını bazılarının rahmetlik olduğunu bir kısmı ile halen sıkı ilişkiler içinde olduğunu, eşeninde aynı okul mezunu olduğunu belirterek okulun yeni inşaatına hayran kaldığını iyi bir yatırım olduğunu emekleri geçen herkese teşekkür etti.

Kendiside inşaat Mühendisi olan ve Ankara da Müteahhitlik işleri ile uğraşan iş adamı Fahri Çetin Çavuşoğlu okuldan Mezun olduktan sonra ilk defa ziyaret etme fırsatı bulduğunu okul idaresi ve personelinin çalışmalarını yakinen takip etiğini okul müdürü Ahmet Tikenoğlu’nun yakın dostları olduğunu “Şimdi Düşünme Zamanı “Proje kapsamında anakarada Ordu ilini temsil etmelerinden gurur duyduklarını Ankara daki Fatsalılar olarak projenin ziyareti sırasında iftihar ettiklerini belirti. Atatürk ilkokulunda okumanın, Mezun olmanın, görev yapmanın ayrıcalık olduğunu ve ziyaret etmekten keyif aldığını. Okul Müdürü Ahmet Tikenoğlu’a başarılarından dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Ahmet Tikenoğlu Fahri Çetin Çavuşoğlu’nun  Ziyaretinden memnun olduklarını Ankarada Ordu ilini temsil eden “Şimdi Düşünme Zamanı “ adlı proje süresince kendilerini ağırladıklarını 80-100 kişi birleşerek yalnız bırakmadıklarını her türlü isteklerimizi karşıladıklarını belirterek Ziyaretinden memnun olduğunu. Atatürk ilkokulundan mezun olanların çoğunun bürokrat veya iş adamı olmasının Okul ve Fatsa için gurur verici olduğunu belirti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde