29 Nisan 2024

Köylerimizin Yolları Daha Güzel Olacak

  • PDF

klc-5-3-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan köylerde seçim gezilerine devam ediyor. Kılıçlı, İnönü, Tepecik, Yeşilköy, Dereyurt, Tayalı, Kılavuzömer, ve Bağlarca köylerinde ziyaretlerde bulunan Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan günün sonunda Mavi Evler Sitesi sakinlerini ziyaret etti.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, belediye meclis üyesi adayları ve partilerde eşlik ettiler. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve beraberindekiler Tepecik ve Yeşilköy köylerinde davul zurna ile Bağlarca köyünde çiçeklerle karşılandılar.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan köylerde yaptığı konuşmada artık köylerimizde şebeke suyu ve kanalizasyon hatları olacağını belirterek, “Bu sayede derlerimizden artık su içebileceğiz. Günümüzde çöpler dereye atılıyor, kanalizasyon suları dereye akıyor. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerin ardından ilçe belediyesi olarak biz köylerde çöpleri toplayacağız, Büyükşehir ise kanalizasyon hattı ve şebeke suyu çalışmasını yapacak. Yine köylerimize çocuk oyun alanları yapacağız. Belediye hizmeti adı altında yapılacak ne varsa artık bunu Fatsa Belediyesi’nden ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden alacaksınız. Bizler gerek Fatsa’da gerek Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde beraber hizmet yapmak istiyoruz. Bu hizmetleri yapmak için her birinizden hem Fatsa Belediyesi için hem de Ordu Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti adına destek istiyoruz. Bizi birbirimizden ayırmayın. Yolu yapılmış, suyu yapılmış köylerimiz var ama daha fazlasına daha güzelini ihtiyaç var. Büyükşehir demek daha fazla imkan ve kaynak demek. Bu zamana kadar Özel İdare marifeti ile yapılan yatırımların kat kat fazlası köylerimizde yapılacak. Biz Ak Parti iktidarı ile belediyecilikteki tecrübemizle bir defa daha bu hizmetler için sizlerden de yetki istiyoruz” dedi. klc5-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde