29 Nisan 2024

Bolaman İçin Güzel Hayallerim Var

  • PDF

bhr5-3-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan seçim çalışmalarını köylerde sürdürüyor. Dün Buhara, Yassıbahçe, Bülbül, Kayaca ve Kavraz’ı ziyaret eden Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Anlayan Bolaman ın Büyükşehir vesilesiyle Fatsa’nın mahallesi olmasının çok büyük bir şans olduğunu söyledi.
Her yerde büyük bir ilgiyle karşılanan Fatsa Belediye başkan Adayı Hüseyin Anlayan ve partililer Kayaca köyünde Dernek Başkanı Hüseyin şahin tarafından çiçekle, Kavraz mahallesinde ise havai fişeklerle karşılandılar.

“Bolaman Halkı Vicdanına Sorsun”
Bolaman havzasındaki en son ziyaret ettiği Kavraz mahallesinde Serdar Mobilya Fabrikasında vatandaşlara hitap eden Başkan Anlayan, 10 senelik tecrübeyle önümüzdeki 5 yıl içerisinde Bolaman’da dahil bütün köylerimize daha fazla hizmet yapmak için bu göreve talip olduklarını belirterek, “Bu manada sizlerden destek istiyoruz. Bu ustalık dönemini beraber yapmak istiyoruz. Ben 10 senelik Belediye Başkanıyım. Bolaman’da Kavraz’a hizmet eden 30 senelik Belediye Başkanlığı yapan Sadri ağabey var. Evet yaptığı hizmetlere teşekkür ediyoruz ama lütfen 30 seneyi bir gözden geçirirseniz acaba 30 seneden bu zamana kadar yapılması gereken hizmetler bu kadar mı olmalıydı. Bunu lütfen herkes kendi vicdanına sorsun ve burada olmayan Kavraz’ın diğer sakinlerine, Bolaman’ın her bir sakinine bunu lütfen hatırlatsın. Bütün Bolamanlı hemşerilerimizden hasseten rica ediyorum, destek versinler vermesinler. Herkes vicdanına sorsun ve seslensin. 30 yıllık bir belediye başkanı Bolaman’a bu kadarcık hizmetle mi kalmalıydı. Ak Parti döneminde bütün belediyeler paylarını sonuna kadar, kuruşuna kadar aldılar. Ak Parti hükümeti hiçbir belediyeyi muhalefette diye zerre kadar kuruşuna kadar payını kesmedi. Proje olduğunda parasını verdi, kredi talep ettiyse kredisini de verdi. Hiç kimse mazeretin arkasına sığınarak iktidar bizi çalıştırmadı, bize kredi vermedi, bizim paramızı kesti demesin.” dedi.

“Bolaman Makus Talihini Yenmeli”
Bolaman Belediyesi’nin Ak Parti iktidarından istediği kadar payını aldığını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti fatsa Belediye başkan Adayı Hüseyin Anlayan, “Hizmetleri lütfen mukayese edin. Nüfusuna oranla aldığı için birçok ilçemizden daha fazla nüfusa göre para aldı. 30 senede bir çocuğu koysanız sahilde Bolaman’ın sahili bugün Paris olurdu. 10 sene önce belediye başkan adayı olduğumda Fatsa’nın Belediye Başkan adayı olarak Recai Şahin kardeşimizde o zaman adaydı. Bolaman’da beraber bir program yapalım dedik. O da aday ben de adaydım. Daha Belediye Başkanı değilim. Otobüsün üzerine çıktık. O gün demiştim ki Sabri Serdaroğlu’da o zaman 20 senelik Belediye Başkanıydı. Bolaman’ın sahili ile Fatsa’ın sahilini lütfen bir mukayese edin. Bizim yaptığımız düzenlemelerle mukayese edin, bir çocuğu oraya koyun, eline taş verseniz kum verseniz deseniz ki şurada oyna, biraz da eline çiçek verseniz, çocuk 20 sene oynayarak şu sahili Paris yapar demiştim. Şimdi üzerinden 10 sene daha geçti, 30 sene oldu sahil aynı sahil Bolaman aynı Bolaman. Bolaman Makus talihini yenmeli. Yıllardır bize hep böyle bir talep vardı. Bolaman’ı Fatsa’ya alın. Bolaman’da bu hizmetlerden nasibin alsın diye isteyen bir grup oldu istemeyen bir grup oldu. Biz dedik ki mevcut hizmet alanımızda hizmetlerimizi yapalım ama demek ki nasip bugüneymiş. Bolaman için büyük bir şanstır, Büyükşehir vesilesi ile Fatsa’nın bir mahallesi olmak ama bu şanstan çok daha büyüğü bütün Fatsa adına söylüyorum Bolaman’ı şöyle önümüze alarak Bolaman’ın bize bağlanması Fatsa için çok büyük bir şanstır çünkü Bolaman bütün Karadeniz’in en nadide köşelerinden birisi olacak bir belde, bir koydur. O yüzden 10 senedir Bolaman’a hizmet etme hayaliyle yaşıyorum. İlk günkü heyecanım neyse şu anda aynı heyecanla bir dönem da hizmet yapmak istiyoruz ama bilesiniz ki Bolaman’ın bana kattığı Bolaman’ın bize bağlanmasının bana kattığı heyecanı asla tarif edemem. Bolaman için güzel hayallerim var.” diye konuştu. bhr-5-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde