29 Nisan 2024

“Gençlerimizin Sorunlarını Çözeceğiz”

  • PDF

ulv26-2-2014Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Ulvi Süvarioğlu seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yoğun bir tempoyla onlarca toplantıya katılan Ulvi Süvarioğlu ve Chp Fatsa Teşkilatı, gençlerle bir araya gelerek gençlerin sorun ve isteklerini dinledi.

Artık seçim sürecinin son virajındayız ve tempomuzu daha arttıracağız diyen Ulvi Süvarioğlu; “ Yaptığımız bu çalışmalar neticesinde halkımız biz belediye başkan adaylarını izliyor ve bizlere not veriyorlar. Bu verdikleri notlarda 30 Mart 2014 seçimlerinde sandığa yansıyacaktır” şeklinde konuştu.

“Bu şehrin omurgası gençler ve kadınlarımızdır”

Seçim çalışmalarına başladığımızdan bu yana, açıklamalarımızı parti seçiminden ziyade; Fatsa ve Fatsalıların seçimi olarak lanse ettik diyen Süvarioğlu; “ Geleceğimizi emanet edeceğimiz ve bugününde sessiz değil, sesli çığlık atması gereken bir gençlik olması gerektiğini söyledik. Gençlerin geri planda kalmasına sebep olan bir iktidar baskısı oluştuğunu; bu oluşan baskılardan gençlerimizin kurtulması gerektiğini açıklamalarımızda beyan ettik. Gezi Parkı hadiselerinden sonra gördük ki; sessiz çığlıkların, sesli çığlığa dönüştüğüne şahit olmaya başladık. Gençlerin bu ayak seslerini duyanlarda tedbir almaya başladı. Siz gençlerin geleceğini tedbir alarak durduramazsınız. Bu süreç başladı ve durdurulamaz. Ben bu seçim çalışmalarında kadınlarımız ve gençlerimizle sık sık bir araya gelmekteyim. Bu şehrin omurgası kadınlarımız ve gençlerimiz olacaktır. Onlara güvenerek biz bu yola çıktık. Fatsa’nın geleceğini Fatsa’daki gençlerimiz ve kadınlarımız belirleyecektir” diye konuştu.

“ Gençlerimiz bize ellerini uzattılar”

Genç arkadaşlarımız fikirlerini ve duygularını söylemekten asla çekinmesin diyen Ulvi Süvarioğlu; “ Gençlerimiz kendilerini onurlu, haysiyetli şekilde yönetecek olan Ulvi abilerini desteklesinler. Onlara yol gösterebilecek ve ellerinden tutabilecek birisi olarak ellerimizi uzattık. Gençlerimizde bize ellerini uzattılar. Bu ellerimizi ne kadar çok sıkıp, ne kadar fazla birliktelik oluşturabilirsek; gençlerimizin sorunlarını çok hızlı bir şekilde çözmüş oluruz. Bize gösterilen sevgiden, saygıdan, güvenden ve itimattan dolayı Fatsa’da seçimi kazanmış aday benim. Tüm Fatsalılara bu duyguları bana hissettirdikleri için teşekkür ediyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde