29 Nisan 2024

“Aklımızda yalnızca hizmet etmek var”

  • PDF

fatma26-2-201430 Mart 2014 yerel seçimlerinde zafer elde etmek için, aday çıkaran tüm siyasi partiler ilçe ilçe, köy köy gezerek halkın desteğini istiyor.

Demokrat Parti biraz geç de olsa ‘bu yarışta ben de varım’ diyerek Fatsa Belediye Başkan adaylarıyla çalışmalara başladı.

Süreç boyunca çalışmalarını sessiz yürüten Fatsa Belediye Başkan Adayı Fatma Çakmak gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Parti tabanının bir hareketlilik beklediğini ifade eden Çakmak: “Demokrat Parti, Türkiye’nin köklü ve başarılı bir partisidir. Ulu bir çınar gibi yükselerek Türk siyasi tarihine damga vurmuş partimizin bugünkü durumunun sebebi, mecliste olmayışıdır. Biz ille de seçimi kazanacağız demiyoruz, oy kaygımız da yok. Merkez sağ seçmeni Türkiye’nin seçmen kitlesinin en yoğun olduğu yerdir. Dolayısıyla biz, hizmet için bu göreve talip olduk.

Çakmak, şunları ekledi: “Demokrasinin gereği olarak bu yarışta biz de varız diyerek bir yola çıktık. Fatsa’mıza hizmet etmek istiyoruz. Seçimi kazanırız, kaybederiz diye bir düşünce içerisinde değiliz. Tek düşüncemiz hizmet etmek. Seçimi kazanamasak bile fikirlerimiz, projelerimiz ve söylemlerimizle belki yarıştaki diğer partilerin değerlendirebileceği noktalara değiniriz. Fatsa halkı, DP adayına sahip çıkacaktır.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde