29 Nisan 2024

“ Amacım muhtar olup tanınmak değil, yapacağım işlerle anılmaktır”

  • PDF

yksel26-2-2014Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Yüksel Gündoğdu; “her geçen gün şahsıma gösterilen teveccüh artmakla beraber, seçimi kazanmaya en yakın aday benim” dedi.

Kurtuluş mahallesi sakinlerinin desteklerini şahsımdan esirgemeyeceklerinden eminim diyen Yüksel Gündoğdu; “ Amacım muhtar olup tanınmak değil, yapacağım işlerle anılmaktır” diye konuştu.

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Gündoğdu; “01.01.1964 yılında Fatsa ilçesi Tayalı Köyü Çaldum Mahallesinde dünyaya geldim. 32 yıldır Kurtuluş Mahallesinde İkamet etmekteyim. Taksicilikle Uğraşmaktayım. Mahallemin sorunlarını çok iyi bilenbirisi olarak sorunlarınızı çözmek üzere 24 saat boyunca ekibimizle birlikte hizmetinizde olacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Gazetemize yaptığı açıklamada ne için aday olduğunu söyleyen Yüksel Gündoğdu;

“30 yıldır Kurtuluş Mahallesinde yaşamaktayım. Mahallemin eksiklerini çok iyi bildiğim için adayım. Taksiciyim. İşim gereği Fatsanın her tarafını geziyorum. Gezdiğim yerleri gördükçe, Kurtuluş Mahallesinin hizmetlerden çok yoksun olduğunu gördüğüm için adayım. Bize sevgi ile yaklaşan ve oy veren Kurtuluş Mahallesi halkını bize oy verdikleri için pişman değil. Yapacağımız çalışmalarla gönüllerini fethetmek için adayım. Halkımız rıza gösterip, Allahım nasip ederse Kurtuluş Mahallesinin muhtarı olup beyefendisi değil hizmetkarı olmak için adayım” diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde