29 Nisan 2024

“ Saadet Partisi Hiçbir Partinin Alternatifi Değildir”

  • PDF

kocan26-2-2014Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Abdullah İstikbal ve İlçe Teşkilatı, Fatsa Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi; “Saadet partisi ilçe başkanımız ve adayımızın yapmış olduğu bu ziyaret için öncelikle kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Çıkmış olduğunuz bu yolda rabbim sizleri mahcup etmesin. Centilmence, hayırlı bir şekilde seçiminizi tamamlamayı Allah nasip etsin. Aday olan arkadaşımıza başarılar diliyorum” dedi.

Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Abdullah istikbal yaptığı açıklamada şu konulara değindi: “Tasavvufta şöyle bir tespit vardır. Tatmadan, yaşamadan bilinmez. İnsan bu süreçte çevresini de çok iyi tanıyor. Daha önce geçmişte kalan seçim diyaloglarının bitmesi lazımdır. Şunu da ifade etmek gerekir. Herkes amelinden meshuldür. Bunu sonuçta taktir etmesi gereken önce halk, sonrada Cenab-ı Haktır. Şöyle bir söylem oluşuyor, filan parti adayını formaliteden çıkartıyor. Bunu etik bulmuyorum. Gerçekten hoş değil. Biz elimizden geldiği müddetçe seçim sürecinde varlığımızı ortaya koyup bu seçimin galibi olmak istiyoruz. Bunu da Allah’ımızın izniyle teşkilatımızla birlikte başaracağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi olarak rahmetli Erbakan hocamızın başlatmış olduğu hareket olan milli görüşün tek temsilcisiyiz diyen Fatsa İlçe Başkanı İsmail KOÇAN; “ Biz savunduğumuz dava yolunda siyasetimizi devam ettiriyoruz. Tabi ki teveccüh halkımızın. Bizde onlara layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Gayemiz Fatsa için en iyisini yapmak olacaktır. Burada bir de şunu belirtmek lazım. Biz hiçbir partinin alternatifi değiliz. Biz sadece sistemin alternatifiyiz ve yanlış giden bir sistemin düzeltilmesi taraftarıyız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde