29 Nisan 2024

Başkan Anlayan’dan Şöförler Ve Otomobilciler Odasına Hayırlı Olsun

  • PDF

sf26-2-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Şöförler ve Otomobilciler Başkanı Muammer Küçüköksüz ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Hayırlı olsun ziyaretinde ilk açıklamayı yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Muammer Küçüköksüz şahsında bütün yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum. Fatsa’da Şöförler ve Otomobilciler Odası adına gerçekten güzel seviyeli bir şekilde seçim yapıldı. Üyeler Muammer Küçüköksüz ve yönetimine yetki verdiler. Bir defa daha hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimde bizim gibi adayların olduğu bir seçimdi. Diğer aday arkadaşlarımız da vardı. Onlarda gerçekten seviyeli bir şekilde bu camiaya hizmet etmek için aday olmuşlardı ama sonuçta seçimde bir kişi ve yönetimi seçilebiliyor o yüzden diğer aday arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Sonuçta belli bir üye gurubunun destek verdiği bir yönetim ama biz hep şunu söylüyoruz. Seçildiğimiz andan itibaren herkesin başkanıyız diyoruz. Şöförler ve Otomobilciler Odası yönetiminin de böyle düşündüğüne inanıyorum. Bütün şoför camiasına bu işle uğraşan bütün dostlarımıza hemşerilerimize hizmet edeceğini ve inancımız tam. İnşallah bizde bu uğurda Fatsa Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa bundan sonra cemiyetle beraber bütün şöför arkadaşlarla beraber onların temsili olarak şöförler odası yönetimi ile çalışmaktan onur duyacağız, gurur duyacağız. Allah sizleri mahçup etmesin.” dedi.

“Ustalık Döneminde Sizden Yeni Hizmetler Bekliyoruz”
Fatsa Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz ise Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a gerçekleştirmiş olduğu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Fatsa Belediye Başkanı olarak ilçemize güzel hizmetleriniz oldu. Bu hizmetlerinizin devamı için Büyükşehir ile birlikte ustalık döneminde yeni hizmetleri sizlerden bekliyoruz, bu konuda sizlere desteklerimiz sonsuzdur.” şeklinde konuştu.s26-2-2016

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde