29 Nisan 2024

Aslancami İlkokulu Ve Ortaokulu Ak Parti İktidarı Tarafından Yapılmıştır

  • PDF

okul26-2-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan Aslancami İlkokulu ve Ortaokulu ziyaret etti.
Başkanımız Anlayan burada yaptığı açıklamada Aslancami İlkokul ve Ortaokulu’nun Ak Parti iktidarı tarafından yapıldığını söyledi.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan okulda ilk önce bir sınıfa girerek öğrencilerle sohbet etti ve daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet etti. Başkanımız Anlayan okuldan ayrılırken yaptığı açıklamada, “Burada okul müdürümüzü, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi ziyaret ettik. Yanımızda belde başkanımız var, yeni dönemde birlikte çalışacağıkmız meclis üyesi arkadaşımız Mustafa Kuru kardeşim var. Okul binamız daha önceki ziyaretimizde inşaat aşamasındaydı bugün geldiğimiz nokta itibariyle artık eğitim ve öğretime geçmiş durumda olduğunu gördük. Ben yeni okulumuzun Aslancami halkına ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Bu Okulun Yapımını Her Zaman Takip Ettik”
Daha önce burada prefabrik okul olduğunu ve prefabrik okul zamanında da buraya bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkanımız Anlayan, “Bu yeni okulun inşaatı aşamasında da bir ziyaret yapmıştık, Aslancami’yi hiç yalnız bırakmadık yeni dönemde artık çok daha fazla hizmetlerimizle burada olacağız. Ben bu okul ile alakalı bir bilgiyi de kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Burayı ziyaret eden muhalefet partisinin adayları okulu kendileri tarafından yapıldığını ifade etmişler, iddia etmişler. Buradaki okulun Ak Parti iktidarı tarafından yapıldığını özellikle paylaşmak istiyorum. Aslancami ilkokulu ve ortaokulumuz Ak Parti iktidarı tarafındanyapılmış ve hizmete sunulmuştur. Öğrencilerimize bir kez daha hayırlı olsun diliyorum.” şeklinde konuştu. okl26-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde