29 Nisan 2024

Mustafa Sade Genç İş Adamlarının Toplantısında

  • PDF

fagad26-2-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade ve beraberinde MHP Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun Fatsa Genç İş Adamları Derneğinin (FAGİAD) düzenlediği toplantıya katıldı.

Yalçın Otel Restoranda düzenlenen toplantıda FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik ve üyeler ile bir araya gelen Mustafa Sade burada kısa bir konuşma yaparak FAGİAD’ın çok önemli görevler ifa ettiğini belirti. Sade; “Sizleri yakinen takip ediyorum. Genç iş adamlarısınız ve Fatsa’da çok önemli işlere imza atıyorsunuz. Memleketin gelişmesinde ve büyümesinde çok önemli bir yere sahipsiniz. Malum seçimler yaklaştı ve bizler çok yoğun bir program dâhilindeyiz. Bizim için bir Allah var birde siz yani halk var. Allah izin verirse 30 Mart’ta seçimin galibi biz olacağız. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi günler diliyorum” diye konuştu.

FAGİAD yönetim kurulu başkanı Mehmet Serkan Erdik, MHP Fatsa Belediye Başkanı Mustafa Sade ve MHP Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun’a davetlerine icabet ettiklerinden dolayı teşekkür etti.fgd26-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde