29 Nisan 2024

Toplu Konutlarda İlk Ziyaret Mimaran Sitesi’ne

  • PDF

maran26-2-2014Seçim çalışmalarına köy ziyaretleri ile başlayan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Fatsa’da bulunan toplu konutlarda ilk ziyaretini Mimaran Sitesi’ne gerçekleştirdi. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan site sakinlerinin doğalgaz ile ilgili beklentilerine, “Doğalgaz çalışmaları artık başladı” müjdesini verdi.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ve partililer de eşlik ettiler.

“Bir Çok İlde Olmayan Yatırımları Yaptık”
Mimaran Sitesi’nde site sakinlerinden büyük ilgi gören Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Fatsa’da büyük yolları, genişliği 12 metrenin üzerinde olan ana yolları yapacağını belirterek, “Bütün su ve kanal ve kanalizasyon hizmetlerimizi Büyükşehir yapacak, bütün altyapı hizmetlerini Büyükşehir yapacak. İtfaiye hizmetleri, sebze hali, otogar hizmetlerini Büyükşehir Belediyesi yapacak. Büyük alanlardaki büyük projeler Büyükşehir tarafından yapılacak o sebeple Büyükşehir Belediyesi de bizim için çok önemlidir. Fatsa Belediyesi olarak biz 15 metreden hariç bütün mahalle yollarının yapımı bakımı yapacağız. Mahallelerimizde bütün yol çalışmaları ve kaldırım çalışmaları Fatsa Belediyesi ne ait olacak. Şehrimizin temizliği, park bahçe yapmak Fatsa Belediyesi’ne ait olacak. Velhasıl bu şehrimize artık iki belediye hizmet verecek. Bizlerde bu hizmetleri yapabilmek adına bir dönem daha bu hizmetlere devam edebilmek adına vatandaşlarımızdan yetki istiyoruz. Hem Fatsa Belediye Başkanlığı için hem de Ak Parti olarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için destek istiyoruz ki iyi bir takım oluşturarak beraber bu hizmetlere devam etmek istiyoruz. Fatsa’da olup da başka ilçelerde ve illerde olmayan hizmetleri de biz hayata geçirdik. Her gün içersinde etkinlik yapılan Kültür Sarayı birçok illerde yok. İçerisinde yüzme havuzu olan Spor Kompleksi Türkiye'de birçok ilde yok. Hamd olsun bunları da hayata geçirdik.” dedi.

“Doğalgaz’dan Sonra Asfatl Yollarda Kaldırım Çalışmasına Başlayacağız”
Fatsa’da önceliklerinin altyapı hizmetleri olduğunu ifade eden Başkanımız Anlayan, “Fatsa çok hızlı geliştiği için altyapı altyapımızda bununla birlikte ilerlemek zorunda. Yolların yapımı ve bakımı devam etmek zorunda. Yaptığımız asfalt yollarımız bu haliyle kalmayacak. Doğalgaz ile birlikte yol çalışmalarımız devam edecek çünkü doğalgaz önümüzdeki yıldan itibaren çok daha hızlı ilerleyecek. Bu sene başladı, bu bir başlangıçtı önümüzdeki 4 senede Fatsa’nın tamamı doğalgaz kullanmaya başlayacak. Bu asfaltlarımız doğalgazdan sonra bir kat daha nihai asfaltla kaplanacak. Doğalgaz ile birlikte bütün yollarımız bu sefer kaldırımı ile birlikte tamamlanacak. Doğalgaz geleceği için biz asfaltlarımızi kaldırımsız yaptık. Fatsa’mızda önümüzdeki dönemde birçok yeni projemiz olacak” diye konuştu.mran26-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde