29 Nisan 2024

AK Parti’nin Ordu’da En Büyük Yatırımı Ordu’nun Büyükşehir Olmasıdır

  • PDF

kulak26-2-2014Fatsa Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan seçim çalışmaları kapsamında Kulak-Yassıtaş ve Demirci köylerini ziyaret etti. Başkan Anlayan gittiği 3 köyde de büyük ilgiyle karşılandı.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a belediye meclis üyesi adayları ve Ak Parti seçim koordinasyon merkezi üyeleri de eşlik ettiler.

Kulak Çok Daha Güzel Hizmetleri Hak Ediyor”
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan dün gece ilk ziyaret ettiği Kulak köyünde yaptığı konuşmada Kulak köyünün Fatsa’nın en büyük köyü olduğunu belirterek, “Kulak bir çok beldeye tek başına bedel, dolayısıyla çok daha güzel hizmetleri de hak ediyor. Kulak bu zamana kadar bu hizmetleri Özel İdare ve Köydes marifetiyle alıyordu ama Hükümetimiz bu hizmetlerin daha hızlı yapılabilmesi için Ordu ilimizi Büyükşehir, yaptı artık Ordu Büyükşehir ve bu kapsamda köylerimiz artık mahalle statüsüne dönüştü. Biz sadece Fatsa Belediyesi adına vatandaşlarımızdan destek istemiyoruz, Büyükşehir adına da destek istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Enver Yılmaz ile beraber bu işleri bir takım oyunu içerisinde yapmak istiyoruz. Kulak köyümüz 30 Mart yerel seçimlerinden sonra su yol ve kanalizasyon hizmetlerini Büyükşehir'den alacak. Burada öncelikle sorunun yol ve su sonra kanalizasyon olduğunu biliyoruz. Kulak köyü Ak Parti kurulduğundan beri Ak Parti'ye en yüksek desteği vermiş bir köy. Kulak köyünün bizden daha fazla Ak Partili olduğunu biliyoruz, Tayyip Erdoğan sevdalısı olduğunu biliyoruz. Biz sadece Tayyip Erdoğan sevdasını ayaklar altına düşürmemek için Ak Parti’yi mahcup etmemek, Başbakanımızı mahcup etmemek için çalışıyoruz. 10 yıldır hamdolsun verilen desteklerle Ak Parti'yi de Başbakanımızı da Fatsa’yı da bize destek veren herkese mahcup etmemek için çalışıyoruz ki gelinen neticede partimiz yine bizi aday gösterdi. Ordu’da üçüncü döneme aday gösterilen tek adayım” dedi.

“Bizim İçin Büyükşehir Çok Önemli”
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan daha sonra gittiği Yassıtaş ve Demirci köylerinde de yaptığı konuşmada yine Ordu İlinin Büyükşehir olmasının çok büyük bir şans olduğunu ifade ederek, “Hizmetlerin çok daha etkin çok daha fazla çok daha kısa sürede yapılabilmesi için Büyükşehir olmayı çok arzu ettik. Başta sayın Başbakanımız olmak üzere Hükümetimize teşekkür ediyorum ve Büyükşehir olabilmek için nüfusu 750 bin taşıyabilmek adına bu hassasiyeti gösteren bütün hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Ak Parti’nin 12 yılda yapmış olduğu devasa hizmetleri çok daha ötesinde Ordu için yapmış olduğu en büyük yatırım Ordu ilinin Büyükşehir olmasıdır. Bunu inşallah alacağımız hizmet ve yatırımlarla fark edeceksiniz. İşte biz Büyükşehir ve Fatsa Belediyesi'nin imkanlarıyla Yassıtaş köyüne de Demirci köyüne de daha fazla hizmetleri yapmak için bir defa daha hizmete talip olduk. Bizim için Büyükşehir çok önemli, hem Fatsa’da Ak Parti, hem de Ordu Büyükşehir'de Ak Parti yönetimin başında getirirseniz oynayacağımız takım oyunu ile çok daha güzel işler olacak” diye konuştu.klak26-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde