29 Nisan 2024

Büyükşehir İle Daha Fazla Kaynak, Daha Fazla Hizmet

  • PDF

slh26-2-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan seçim çalışmaları kapsamında Salihli-Oluklu-Gölköy ve Beyceli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti. Gittiği her yerde vatandaşlardan büyük ilgi gören Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan köylerde yaptığı konuşmada 30 Mart’tan sonra mahalle olacak olan köylerin Büyükşehirle birlikte çok daha güzel çok daha hızlı hizmet alacağı söyledi.
“Birçok İlçede Ve Vilayetlerde Olmayan Yatırımları Fatsa’da Hayata Geçirdik”
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan köylerde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada 10 yıldır Fatsa’da yaptıkları hizmetlerle vatandaşların desteğiyle güzel hizmetler yaptıklarına inandığına belirterek, “Fatsa’nın 13 mahallesinde şehrimizin altyapısından üst yapısına hatta birçok ilçede ve vilayetlerde olmayan yatırımları Fatsa’da hayata geçirdiğimiz hizmet ve yatırımlar var. Yeni dönemde Fatsa’da 79 mahallemize hizmet vereceğiz. Köylerimizin en büyük sorununun yol ve su olduğunu biliyoruz, kanalizasyon ve çöp olduğunu biliyoruz. Coğrafi yapının büyüklüğü, kaynakların sınırlı olması bu hizmeti bitirmiyor. İnsan hayatı devam ettiği sürece bitmeyecek ama halkımız daha güzellerine layık. İşte hükümetimiz bu dağınık yapıda hizmeti daha fazla kaynakla direk birinci el den yapabilmek adına ordu ilimizi Büyükşehir yaptı. Büyükşehir ile beraber köylerimizin her tarafını asfalta kavuşturmak için bu yola çıktık, bu hizmete yeniden talip olduk. Bu sebeple biz hem Fatsa Belediyemize hem de Büyükşehir Belediyemize Ak Parti adına destek istiyoruz. Büyükşehir ile bu takımı bozmadan güzel bir ekip kurarak Büyükşehir kendi imkanlarıyla biz Fatsa Belediyesi imkanlarıyla çok daha güzel hizmetler yapacağız. Fatsa Belediyesi olarak artık biz köylerimizde çöp toplayacağız. İnşallah köylerimizde çocuk parklarına varana kadar hatta hanımlarımızın kullandığı fırınlara kadar hizmet yapacağız. Belediyenin bütün imkanları artık köylerde kullanılacak. Köylerimizin vatandaşlarımızın Ak Parti’ye olan muhabbetini biliyoruz, o yüzden buralara da biraz mahçup geliyoruz çünkü aslında biz Ak Parti’yi anlatmak değil vatandaşlarımız zaten Ak Parti’yi yaşıyor, seçim sonuçları ortada. Biz sadece halkımızın bu sevdasına halkımızın bu muhabbetine yetişmeye çalışıyoruz. Çünkü biz bir aileyiz. Bu seçimlerin köylerimiz için Fatsa’mız için bilhassa ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Gece Gündüz Çalışacağız”
Üçüncü döneme Ordu’da belediye başkan adayı gösterilen tek belediye başkanı olduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Asla şımarmadan ama mahçup olmamak için yine gece gündüz çalışarak bunun sorumluluğunu taşıyarak inşallah bu hizmeti beraber yapacağız. Köyler mahalle olmakla, Büyükşehir’e bağlanmakla aslında çok şanslı, Ordu ilimizin tamamı şanslı. Ak Parti Hükümetimizin önceki döneme oranla çok daha büyük hizmetleri var. Bugün alnımız Ak, başımız dik, sizlerin huzuruna çıkıyoruz. Büyükşehir daha fazla kaynak daha fazla imkan demek, bu da hizmet ve yatırımların daha kısa sürede gelmesi demek” diye konuştu.salh26-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde