29 Nisan 2024

Kurtuluş Mahallesinde Vatandaşlar Mustafa Sade Diyor

  • PDF

krut26-2-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade, Kadın Kolları ile birlikte Kurtuluş Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan Fatsa’yı kapı kapı dolaşan Mustafa Sade burada vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulundu ve sıkıntılarını dinledi. Sade burada yapmış olduğu konuşmasında; “30 Mart yerel seçimlerinde vatandaşın desteğiyle belediye başkanıyım. Allah’ın yaratmış olduğu en şerefli varlık olan insana hizmet etmek ve insana hizmet ederek te Allah’ın rızasını kazanmak arzusu ve isteği içerisindeyiz. Makamlar ve mevkiler gelip geçici ama yaptıklarımız kalıcı olacak inşallah” dedi.

Bazı vatandaşların ikramlarını geri çevirmeyen Mustafa Sade, "Bizleri bu sıcak ortamda ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Ben Fatsa'da yaşayan, Fatsa'nın havasını teneffüs eden bir kardeşinizim. Fatsa’yı çok iyi bilen bir kardeşinizim. Fatsa bölgenin her bir köşesinden göç etmiş, birçok kişiyi içinde barındıran şirin bir ilçemiz. Fatsa’nın eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, turizmde, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için bugün belediye başkanlığına talip oldum. Geçtiğimiz dönem çok az bir oy ile kaybetmiştim fakat o zaman Fatsa halkı kazanacağıma inanmamıştı. Şimdi inanıyorlar ve benim yanımdalar. Nasip olurda göreve gelirsek, halkımızla istişare ederek, Fatsa'yı birlikte yöneteceğiz" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde