29 Nisan 2024

Balkondan Mustafa Sade’ye Ailece Destek

  • PDF

blkn26-2-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken Fatsa halkı tarafından kendisine verilen destek günden güne artıyor. Mustafa Sade’nin gezilerinde ise ilginç görüntüler ortaya çıkıyor. Gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılanan ve vatandaşın büyük desteğini alan Mustafa Sade, evlerinin balkonuna çıkarak destek veren aile ile bir süre sohbet ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Fatsa’nın her bir köşesine yorulmadan giderek kapı kapı gezen ve vatandaşlarla bire bir irtibat kuran Mustafa Sade’nin son durağı Kurtuluş Mahallesiydi. Burada vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Mustafa Sade, halkla birlikte Fatsa’yı geliştireceğini söyledi. Vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyen ve not alan Sade, göreve geldiğinde Fatsa halkıyla birlikte tüm sorunların üstesinden geleceğini vurguladı.

Mustafa Sade’nin ziyaretlerinden oldukça hoşnut olan vatandaşlar, “Buranın yolunu bilen yok. Seni tanıyor ve biliyoruz ki sadece seçim zamanı değil her zaman yanımızdasın. Kâh düğünümüzde kâh cenazemizde her zaman yanımızdasın. Allah senden razı olsun” diye konuştular.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde