29 Nisan 2024

Mustafa Sade; "Sorumluluğumuzu Biliyoruz"

  • PDF

bolm26-2-2014Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade gezi ve ziyaret programı kapsamında bugün Bolaman Beldesini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun’un da eşlik ettiği ziyaretlerde Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade Bolaman esnafını tek tek dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulundu.

Sahil boyunca hiçbir esnafı atlamadan hal hatır soran Mustafa Sade’ye vatandaşlar müthiş bir sevgi gösterisinde bulundular. Mustafa Sade gezi hakkında yapmış olduğu konuşmasında; “Bizlere olan ilgi ve alakanın farkındayız, sorumluluğumuzu biliyoruz” dedi ve gittiği her yerden alışveriş yaparak ekonomiye katkı sağladı. Sade; “Para olmayan yerde huzur olmaz. Bu sebeple turizme ve dâhilinde ticarete önem vermeliyiz. Belediyeler halkın önünü açacak ve ticaret yapmasını sağlayacak. Halkta mutlu olacak, belediyede mutlu olacak” dedi ve Mustafa Sade’nin bu davranışı vatandaşlar tarafından takdir gördü.

Mustafa Sade gün boyunca kaldığı Bolaman Beldesinde vatandaşlara; “Siyasi görüşleriniz farklı olabilir, bunu genel seçimlerde istediğiniz gibi yansıtabilirsiniz ama yerel seçimler çok farklıdır. En rahat ulaşabileceğiniz, derdinizi en rahat anlatabileceğiniz, sıkıntılarınızı en rahat giderebileceğiniz insanı seçmelisiniz” diyerek destek istedi. Mustafa Sade diğer programlara katılmak üzere akşam saatlerinde beldeden ayrıldı.

Seçim çalışmalarına tam 10 ay öncesinden başlayarak Fatsa’ya bağlı 8 belde ve 58 köyü karış karış gezen Mustafa Sade vatandaşlarla birebir irtibat kurup ellerini sıkıyor ve dertlerini dinliyor.blm26-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde