29 Nisan 2024

“Halkın taktiri sonucu belirleyecektir”

  • PDF

sadet19-2-2014Saadet Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı, Fatsa Belediye Başkan Adayı’nın belirlenmesinin ardından gazetemize ziyarette bulundular.

Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail KOÇAN; sosyal medya’da Fatsa Belediye Başkan Adayı’nın kendisi olduğuna dair asparagas haberlerin çıkmasının ardından konuya açıklık getirdi.

İsmail Koçan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “sosyal medyada başkan adayının şahsımın gösterilmesi bizleri sıkıntıya sokmuştur fakat geçtiğimiz günlerde teşkilat olarak aldığımız kararla Abdullah İstikbal ağabeyimizi aday olarak belirledik. Bundan sonra ki süreçte milli görüş belediyeciliği anlayışıyla halkımızın teveccühünü kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

“Un çuvalını sırtımıza alacağız, ihtiyacı olanın kapısına bırakacağız”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Koçan yaptığı açıklamada; ” Öncelikle sizlere çok teşekkür ediyoruz, bizlere kapınızı açtınız, bizleri misafir ettiniz. Misafirperverliğinizden dolayı da Allah razı olsun. Geçtiğimiz günlerde kimin yaptığını bilmediğimiz bir arkadaş tarafından sosyal medya da belediye başkan adayı gibi servis etmesi bizleri gerçekten sıkıntıya sokmuştur. Bunun bizim şahsımızla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Milli görüş camiasındaki insanların büyük bir teveccühü var. Çünkü milli görüş camisı, milli görüş belediyeciliğini bu insanlar iyi biliyorlar iyi tanıyorlar. Biz milli görüşçüler olarak çalmadık, çırpmadık, insanlara kötü sözde söylemedik. İnsanları kötü yola da sevketmedik. Ve en önemlisi de 94 yılında belediyede devrim yaparken belediye girişlerinin önüne asılmış bir levha vardı rüşvet alanda veren de mel’undur levhasını astık. Tabi biz bu levhaları yeniden asmak için bu meydanlara indik. Sosyal medyada halkımızın teveccüh göstermesine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kendilerinden. Bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Biz bu süreçte teşkilatımızın yoğun iştisare döneminden sonra almış olduğumuz bir kararla Abdullah İstikbal abimizle başkan adayı olarak yolumuza devam edip seçimlere gireceğiz inşallah. Biz Fatsamızı ve Fatsa halkımızı çok seviyoruz. Biz insanların hayrı için çalışan insanlarız. Biz hakkı temsil eden insanlarız. Bu açıdan halkımız bizi iyi biliyor bizde halkımızın teveccühünü oylarını istiyoruz. Onlara en güzel hizmetleri verebilmek için var gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Tabi bu noktada halkımız da bize oy verecek bizleri isterlerse başkan yapacaklar. Biz başkan olduğumuz zaman kesinlikle şunu da unutmasınlar biz hizmet yapmak için belediye seçimlerimi kazanmak isiyoruz. Ve belediyeyi kazandığımızda hizmetkar olacağız. Un çuvalını sırtımıza alacağız ihtiyacı olanın kapısına bırakacağız. Gerekirse sokağını kapısının önünü süpüremeyenleri başkanımızla birlikte biz süpüreceğiz. Saadet partisi olarak halkımızın oylarına talibiz” şeklinde konuştu.

“Halkın taktiri sonucu belirleyecektir”

Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Abdullah İstikbal yaptığı açıklamada; “ Öncelikle misafir perverliğinizden dolayı teşekkür ederiz. Bizi bu göreve layık görenlere öncelikle teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bizim hedefimiz öncelikle Fatsayı beldeleriyle birlikte milli görüş belediyeciliği ile belli bir noktaya, belli bir hedeflere ulaştırmaktır. İnsanların i ihtiyaç duyduğu herşeyi karşılamaya çalışacağız. Bizim belediyeciliğimiz zamanında yapmış olduğumuz şeylerden biri de direk halkla içi içe, halkın sorunlarıyla ilgilenen, direk halkın içindeki sıkıntıları belirleyip müdehale eden bir sistemle belediyeye talibiz. Biz hizmet amaçlı elimizden geleni yapacağız. Halkın taktiri artık sonucu belirleyecektir. Her dakikamızı kendimizi ifade ederek geçireceğiz. Seçim çalışmaları sürecinde kendimizi tanıtmaya çalışacağız. Kendimizi derken, milli görüş, Saadet partisi anlayışını halka anlatabilirsek inanıyorum ki halk belediyede milli görüşü ve Saadet partisini adayını oraya getirecektir. Biz bu düşüncedeyiz. Sonucu taktir edecek cenabı haktır. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Plan ve projelerimizi ilerleyen günlerde açıklayacağız. Sadece Fatsa değil, ekibimizle birlikte 9 belde ile birlikte Allah nasip ederse masaya yatırdığımızda önümüze nelerin çıkacağını hep birlikte göreceğiz. En iyi şekilde halkımıza hizmet etmek için mücadele edeceğimizi açık ve net şekilde ifade edebilirim.” diyerek açıklamalarına son verdi.saadet19-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde