29 Nisan 2024

Muammer Küçüköksüzle Yola Devam

  • PDF

muammer-19-2-2014Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde mevcut Başkan Muammer Küçüköksüz, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası 27. Olağan Genel Kurulu Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapıldı. Dört adayın katıldığı Genel Kurul’da 827 üyeden 750’si oy kullandı. Yapılan oylama sonucunda mevcut Başkan Muammer Küçüköksüz 320 oyla alarak güven tazeledi. Diğer adaylardan Hüseyin Serdar 215, İrfan Bölükbaş 160 ve Ayhan Ük 59 oy aldılar. 
Oylama sonuçları açıklandığında bir konuşma yapan Muammer Küçüköksüz, yapılan genel kurulun demokratik ve medeni bir seviyede tamamlandığını ve organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlarını kutladığını söyledi. Diğer aday arkadaşlarını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ettiğini ifade eden Küçüköksüz, “Aday arkadaşlarımız kendi doğruları çerçevesinde gayet olgun bir mücadele vermişlerdir. Bundan böyle onlarla birlikte el ele, gönül gönüle yürüyeceğimizden hiç kuşkum yoktur. Bu seçim sonuçları sorumluluğumuzun bir kat daha arttığını göstermesi bakımından önemlidir. Daha fazla çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Şoför esnafımızın sorunlarının en kısa sürede çözümünü sağlamak amacıyla daha fazla mesai yapmak zorundayız. Bunu yaparken de en küçük bir sızlanma olmayacaktır. Aksine hizmetlerimizi büyük bir zevk ve sorumluluk şemsiyesi altında yapacağız. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte genel kurula katılan bütün üyelerimize, misafirlerimize ve bu yarışı daha renkli kılan diğer aday arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.muammer19-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde