29 Nisan 2024

İyi ve kötü gününüzde yanınızda olacağım”

  • PDF

okty19-2-2014Sakarya Mahallesi Muhtar Adayı Oktay Kızgın; şeçim çalışmalarının bir hayli yoğun geçtiğini ifade ederek vatandaşların kendisine yönelik olumlu tepkilerinin gün geçtikçe arttığını ifade etti.

“Sevgili Mahallelilerim, dostlarım, kardeşlerim; ben sizlerle daha güzel günlerde hep yanınızda olmak için bu göreve talibim. Desteğinizle her daim yanınızda ve sizinleyim” sözlerini kaydeden Oktay Kızgın; şu açıklamalarda bulundu: “Öncelikle tüm seçmenleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Sizlerin de bildiği gibi 29 Mart 2014 yerel seçimlerinde Sakarya Mahallesi Muhtar adayıyım. Seçimlere iki aydan az bir zaman kalmışken, sizlerle muhtar adayı olmamın sebebini paylaşmak ve biraz da kendimden bahsetmek istiyorum” dedi.

Gazetemize özel yaptığı açıklamalara devam eden Kızgın; “1971 Fatsa doğumluyum. Hayatımın 43 yıldan fazlası Sakarya Mahallesinde geçmiştir. Bayan kuaförü olarak çalışmaktayım. Mesleğimde 30 yılı geride bıraktım. Birlikte çalıştığım eşim, hayat ve iş arkadaşım Fatoş Kızgın ile evliyim. Biri ilk okulda biri lisede okuyan iki kızım var.

Mesleğim gereği yıllardır hem müşterilerimizin memnuniyeti için uğraşırken, bir yandan da onların yakın arkadaşı olduk. Müşterilerim sevinçlerini, güzel anlarını olduğu kadar, sorunlarını dertlerini de bizlerle paylaştı hep. Yeri geldi ülkenin sorunlarını yeri geldi yaşadığımız yerin sorunlarını konuştuk. Yaşadığım mahallede de hep insanlarla yakın olmayı seçtim. Alışkanlıktan mı , yapım gereği mi bilmiyorum onların sorunlarını dinlemeyi ve çözüm bulmayı istedim hep. Elimden geldiğince bir vatandaş olarak imkanlarım dahilinde bir şeyler yapmaya çalıştım. Çözümler bulmaya, sorun üreten değil sorum çözmeye gayret ettim. Fakat geldiğim noktada, başka bir şey yapabileceğimi fark ettim. Eğer bazı yetkilerim olursa, siyasi otoritenin içinde yer alırsam ve siyasi birimlere sorunları ileteceğim bir sıfatım olursa, daha başarılı olacağımı anladım. Herkese ulaşabileceğim herhangi bir siyasi partinin çatısı altında değil de bağımsız olarak herkese aynı mesafede durabileceğim bir sıfatım olmalıydı. Bunu da en iyi muhtarlıkla gerçekleştirebilirdim. Mahallemden eşimden ve dostlarımdan gelen destekle de bu göreve talip olmayı kabul ettim” şeklinde konuştu.

İnsanların sorunlarını dinleyebileceğime ve bu sorunlara rahatlıkla çözüm bulacağıma inandığım için muhtar adayı oldum diyen Oktay KIZGIN; “Sadece farkında olmak yetmiyor, bu farkındalığı eyleme geçirecek bir güç olması gerekiyor. Sakarya mahallesi muhtarlığı, mahallemin her türlü sorununu daha kolayca yetkililere iletebilmeyi onlarla işbirliği yapabilmeyi çözüme daha kolay ulaşabilmeyi beraberinde getirecek. Sizlerin desteği ile mahallemizde var olan her türlü sorun daha kolay çözüme ulaşacak eksik gördüklerimiz tamamlanacak şehrimiz ve mahallemiz adına gerçekleşmesini istediklerimiz bir bir gerçekleşecek. Desteğiniz ile komşumuzun aşı bizim aşımızdan eksik olmayacak. Desteğinizle yardıma ihtiyacı olanlar tespit edilip herkesin onuruna yakışır şekilde yardım görmesi için uğraşılacak. Düğünümüz, derneğimiz sahipsiz kalmayacak. Muhtarınız hem iyi gününüzde hem kötü gününüzde yanınızda olacak” diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde