29 Nisan 2024

Fahri Tanrıkulu önemli mesajlar verdi

  • PDF

fhr19-2-2014Fatsa Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifinin Genel kurulunda konuşan Fahri Tanrıkulu önemli mesajlar verdi.

Fatsa Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifinin 09.02.2014 Tarihinde Pazar Günü Yapılan 2013 Yılı Mali Olağan Genel Kurul Toplantısında Divan Başkanlığı Yapan Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Yüksel Kaya Fatsa Kooperatifinin Bölgemizde Parlayan Bir Yıldız Olduğunu Yineleyerek Kooperatif Yönetim Kurulunu Disiplinli Ve Başarılı Çalışmalarından Dolayı Tebrik Etti.

            Bölgemizde Birinci Sırada Olan Fatsa Kooperatifimiz Türkiye Genelinde 920 Kooperatif Arasından İlk Elli İçine Girerek 2013 Yılı İtibari İle Esnaf Sanatkarlara 15.000.000.00.-Tl Kredi Kullandırmış, Disiplinli Ve Başarılı Çalışmaları Sonucunda % 10 Azami Takip Tutarı İle Seneyi Kapattığını Belirtmiştir. Başarılarından Dolayı Yönetim Ve Denetim Kurulunu Divana Davet Ederek Tebrik Edip Alkışlamıştır.

            Dilek Ve Temenniler Bölümünde Söz Alan Fatsa Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fahri Tanrıkulu Fatsa Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifinin Bilanço Ve Gelir - Gider Kalemlerine Değinerek Yönetim Kurulu Çok Başarılı Bir Yıl Geçirmiştir. Giderlerinin Gelirlerine Nazaran Az Olduğunu Ve Gider Kalemlerinde Azami Tasarrufa Gidildiğini Belirtmiştir. Bölgesinde Esnaf Ve Sanatkarlara Bir Banka Edasında Fakat Bankalardan Daha Düşük Faizli Olarak 15.000.000.00.-Tl Kredi Kullandırmıştır. Türkiyedeki 920 Kooperatif İçinde İlk Ellide Ve Bölgesinde Birinci Olmak Mükemmel Bir Başarıdır. Yıllarca Problemli Bir Binanın Problemlerini Çözerek Kendi Öz Kaynakları İle Yeni Bir Hizmet Binası Yapma Kararını Takdir Ediyorum Şimdiden Hayırlı Olsun Diyorum.

             Bu Başarıda Emeği Geçen Başta Başkan Yönetim Ve Denetim Kurulu İle Personellerini Başarılarından Dolayı Tebrik Ediyorum Konuşmasının Sonunda Kooperatifde Görev Yapan Eski Başkan Selahittin Külçeciyi, Yönetim Kurulu Üyesi Sıtkı Tutkanı, Başkan Mesut Bıçakcı’yı Rahmetle Anarak Mevcut Yönetim Kuruluyla Birlikte Personellerini Genel Kurul’a Ayakta Alkışlanmasının Gerektiğini Söyledi.

            Genel Kurulun Kapanış Bölümünde Söz Alan Kooperatif Başkanı Ayhan Baş Göreve Geldikleri Günden Bu Yana Yönetim Ve Denetim Kurulu İle Personellerimiz Olarak Ortaklara Herzaman Hizmet Etmeyi Kendilerine İlke Edinmiştir. Ortaklardan Aldıkları Yetkiyle Kooperatifin Eski Hizmet Binasını Yıkarak İlçede Örneği Olan Ticaret Borsası, Ziraat Odası Ve Ticaret Sanayi Odasının Yaptığı Gibi Kompleks Bir Binada Üyelerine Hizmet Etmeyi Arzu Etmekteyiz. Yapılacak Hizmet Binası Katlı Olup, Fatsadaki Tüm Esnaf Odalarını Davet Ederek Bir Çatı Altında Tüm Esnafımıza Hizmet Etmeyi Arzu Etmekteyiz. Esnafımız Daha Güzeline Daha Modernine Layıktır. Benim Esnafım Bunları Hak Etmiştir. Bu Başarıda Aslında En Büyük Pay Onlarındır.

               Arkadaşlar Ben Kirada Kalmanın Ne Olduğunu, Problemli Arabayla Yolcu Taşımanın, Sanatkarın Takımının Bozuk Olduğunda Yaşadığı Sıkıntıyı Çok İyi Bilen Biriyim. Gelin Size Cok Düşük Faizli Kredi İmkanı Tanıyalım Sıkıntılardan Kurtulun Mal Mülk Sahibi Olun Çünkü Kredi Faizimiz Bir Yıl İçin Yüzde Dört Bir Yıl Üstü Yüzde Beştir. İhtiyacı Olan İçin Bulunmaz Bir Fırsattır Bu Fırsatı Değerlendirin. Bize Bu İmkanı Tanıyan Başbakanımıza, Bakanlar Kuruluna, Genel Başkanımız Abdul Kadir Akgül Bey’e Teşekkür Ediyoruz.

            Yoğun işleri arasında genel kurulumuza katılan telefon telgıraf email yoluyla tebrik eden çiçek gönderen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık yüreğinize sağlık sağolun varolun.       

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde