29 Nisan 2024

Fatsa Offroad Spor Kulübü’nde Yönetim Yeniden Şekillendi

  • PDF

burak19-2-2014Fatsa Offroad Spor Kulübü’nde olağanüstü genel kurul yapıldı. 7 Şubat’ta Kulüp binasında yapılan genel kurulda Burak Duran Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı muhafaza ederken kurul üyeleri şu isimlerden oluştu: Başkan Yardımcısı Sezai Süzen, üyeler; Naim Felek, Durmuş Durmuş, Uğur Aygüzel…

“Otomobil Sporları Fatsa’yı Canlandıracaktır”

Kulüp Başkanı Burak Duran, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada bir de müjdeli bir haber verdi. Kendisini bu göreve yeniden layık gören bütün arkadaşlarına teşekkür eden Burak Duran; “Otomobil sporlarında başarılı olmak için birlikte hareket etmek, birlikte proje üretmek şarttır. Artık bunun hem spor, hem de muazzam bir sektör olduğunu tüm halkımıza hissettirmeliyiz. Halkımızın ve kurumların desteğiyle yapılacak geniş çaplı organizasyonlarla Fatsa’yı ve bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek mümkündür. Kulüp yönetimi ve üyelerimiz olarak bundan sonraki enerjimizi, zamanımızı ve imkânlarımızı bu doğrultuda kullanmayı düşünüyoruz. Neler yaptığımız ortaya çıktıkça bize duyulan güven ve destek artarak devam edecektir.” dedi.

Duran’dan Müjde: “Büyük Yarışı Fatsa Üstlendi”

Burak Duran konuşmasının devamında 1. Ayak Mahalli Yarışı’nın Fatsa Offroad Spor Kulübü tarafından düzenleneceği müjdesini verdi. Bu olayın büyük bir gelişme olduğunun altını çizen Duran; “Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Karadeniz Offroad Birliği, 24–25 Mayıs tarihinde yapılacak 1. Ayak Mahalli Yarışı’nın Fatsa Offroad Spor Kulübü tarafından organize edileceğini açıklamıştır. Bu hem bizim için, hem de Fatsa’mız için önemli bir fırsattır. En büyük dileğimiz, söz konusu organizasyonu en az hatayla tamamlamak ve kendimizi ispat etmektir. Hiçbir detayı atlamamak adına şimdiden çalışmalarımıza başladık.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde