29 Nisan 2024

“Kardeşliğiniz Keşke Dünyaya Model Olabilse”

  • PDF

cemgc19-2-2014Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa'da Belediye Başkanı aynı zamanda AK Parti Fatsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Anlayan ile yaptığı ziyaretlerin sonuncusunu Fatsa Cem Evi’ne yaptı.
Buradaki ziyaretlerinde Yılmaz'a, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, , Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.
Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz burada ilk olarak camisi ve aş evi ile Türkiye’de başka bir örneği olmayan Cem Evi’ni gezdikten sonra alevi vatandaşlarla sohbet ettiler.

“Çullu Dahada Gelişecek”
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Cem Evi Dernek Başkanı İhsan Kartal, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve İl Başkanımız Hüseyin Akyol'a, ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, da söz alarak "Bu akşam her zaman olduğu gibi bizleri coşkulu karşıladınız. Bizlere bir kez daha kardeşliğinizi gösterdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.Buradaki kardeşlik birlik beraberlik hepimizin gurur kaynağı. Ben Çullu’nun eski halini de biliyorum. Hükümetimizin ve belediyemizin imkanları ile buralar artık çok gelişti, daha da iyi olacak inşallah. Bu akşam hem Cem Evi’ni hem de siz mahalle sakinlerimizi ve dostlarımızı ziyaret etmek istedik" diye konuştu.
“Kardeşliğiniz Dünyaya Model Olmalı”
Son olarak konuşan Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Hepinize öncelikle bize karşı yapmış olduğunuz sıcak ve samimi karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca burada olmaktan çok heyecan duyuyorum. Türkiye'de ilk olan aşeviyle, Cem Eviyle ve camisiyle bu güzel ortamda bu kardeşler topluluğun heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Arkadaşlarımız Cem Evini, aşevini ve camisinin bir arada olduğunu anlatırken duygulandım. Keşke bu kardeşliğimiz, dostluğumuz tüm Türkiye'ye, Dünya'ya model olabilse, örnek olabilse. Biz Fatsa'da bu güzel kardeşliğimizi, bu güzel birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayabilmişiz. Dolayısıyla bu sürecin bu hale gelmesinde öncelikle siz gönül dostlarımızın, kardeşlerimizin, sevgili Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan'ın büyük katkısı oldu. Büyükşehir süreciyle de bizler, sizlere elimizden gelen bütün gayreti, şu aşamaya kadar Fatsa Belediye Başkanımız ne yapabilmişse, Büyükşehir olarak da biz üzerimize düşeni talep geldiği an hiç sorgulamadan yapacağımıza dair, huzurlarınızda söz veriyorum ve teminat veriyoruz" dedi.cmg19-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde