29 Nisan 2024

İstanbul'da Enver Yılmaz Coşkusu

  • PDF

ordgc19-2-2014AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren, Ordulu Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nin onuruna verdiği yemeğe katıldı. Ümraniye'de ORSİAD tarafından düzenlenen yemekte konuşan Yılmaz, İşadamlarına memleketlerine yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Yılmaz, “Havaalanımızla, tünellerimizle, yollarımızla Karadeniz'in, İç Anadolu'ya açılan kapısı, ülkemizin model belediyesi olacağız. Gurbetin kahrını en iyi bilenlerden biri olarak, dış göçü 2 yıl içinde geri çevirmek için tüm gücümle gayret edeceğim” dedi.

Hemşerilerimiz Memleketlerine Dönecek

Ordu'nun büyükşehir olması konusunda İstanbul'da yaşayan Orduluların büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Yılmaz, “ORSİAD'ın Ordu'muzun büyükşehir olmasına verdiği destek unutulamaz. ORSİAD tarafından onurumuza düzenlenen bu gecede bu nezih ortamda bizleri ağırlayan tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Biz Ordu'yu karşılıksız seviyoruz. Bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet götüreceğiz. Hak aşkıyla, halk aşkıyla, hizmet aşkıyla Ordu'yu büyütmeye devam edeceğiz. Tıpkı Türkiye'yi büyüttüğümüz gibi. Hem vücut hem de gönül gözüyle bakıldığında insanın huzurunu artıran, yaşama aşkını, şevkini, heyecanını çoğaltan bir çevre inşa edeceğiz. Ben gurbetteki işadamlarımızdan yeniden inşa edeceğimiz Ordu'ya katkı sunmalarını bekliyorum. Gelin hep birlikte Ordu'yu ayağa kaldıralım” diye konuştu. Yılmaz konuşmasının ardından dernek üyeleriyle çay içerek sohbet etti.

Sancaktepe'de Ordulular Buluşması

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Pazar sabahı ise Sancaktepe Ortadağ Sosyal Tesisleri'nde Ordulu hemşerileriyle sabah kahvaltısında buluştu. Sancaktepe Ordulular Dernek Başkanı Hikmet Yücel ve üyelerine kendisine gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür eden Yılmaz, “Gurbetin kahrını en iyi bilenlerden biri olarak, dış göçü 2 yıl içinde geri çevirmek için tüm gücümle gayret edeceğim Büyük-küçük her türlü işletmeyi kuran işveren sayısını artıracak bir seferberlik hareketi başlatıp, istihdama katkı sağlayacağız. Havaalanımızla, tünellerimizle, yollarımızla Karadenizin, İç Anadoluya açılan kapısı, Ülkemizin model belediyesi olacağız” şeklinde konuştu.

İsa Gül İstanbul'da Seçim Bürosu Açtı

Sancaktepe'de Ordulu hemşerileriyle buluşan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, daha sonra Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül'ün Ümraniye Kazımkarabekir'de ki Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Yılmaz burada yaptığı konuşmada. “Seçim İrtibat Büromuzun hayırlı olmasını diliyor, güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. İstanbulda Seçim İrtibat Bürosu açarak bir ilki gerçekleştiren Mesudiye Belediye Başkanımız İsa Gül'e Teşekkür Ederim” dedi.ord19-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde