29 Nisan 2024

“Büyükşehir’i Birlikte Yöneteceğiz”

  • PDF

byks19-2-2014AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Ordu’yu sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte yöneteceğiz. Herkesin katkı sağlayacağı bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz” dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa ziyaretlerinin altıncı gününde ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu. Beraberinde Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile birlikte, Fatsa Ticaret Borsası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, Fatsa Muhtarlar Derneği, Fatsa Esnaf ve Sanatkarları Odası, Fatsa Madeni Eşya Odası ve Fatsa Ziraat Odası’na ziyaretlerde bulunan Yılmaz, Ordu’yu STK’larla birlikte yöneteceklerini söyledi.

STK’larla Birlikte Çalışacağız

İlçede STK’lara yaptığı ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Fatsa’da altı gündür esnaf ziyareti ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızda bugün sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ziyaret ettik. Sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin belediye başkanımıza ve şahsıma göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Biz sivil toplum kuruluşlarımızın tamamı ile birlikte inşallah 30 Mart sonrası büyükşehiri birlikte yöneteceğiz. 30 Mart sonrası her bir sivil toplum kuruluşumuz bizimle birlikte, büyük şehirde kol kola çalışacaktır. Eksikliklerimizi beraber tespit edeceğiz. Gayret göstereceğiz. Çözüm konusunda da onlarla istişareli bir şekilde çözüm bulacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkan ve yöneticileri ne de teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde Fatsa programı kaldığı yerden devam edecektir” diye konuştu.

Anlayan: Büyükşehirle Birlikte Çalışacağız

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise, “Ziyaretlerimizde bizlere ev sahipliği yapan bütün sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ediyorum. 10 yıldır Fatsa’ya onlarla birlikte hizmet etmeye çalıştık. Yine önümüzdeki dönem içerisinde aynı şekilde birliktelik içerisinde bu hizmetleri yapmak adına yola çıktık. Sivil toplum kuruluşlarımız daha çok ciddi manada temsil kabiliyeti olan kurumlardır. Onlar da hizmet için aynı gayreti gösteriyorlar. İnşallah önümüzdeki dönemde de Fatsa'ya hizmetleri birlikte yapacağız ama o artık Ordu ilimiz büyükşehir olduğu için, büyükşehirde çok önemli bir aktör. Bu nedenle AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Enver Yılmaz ile bu çalışmaları yapmamızın ayrı bir önemi var. Bizim için önümüzdeki dönemde bu çalışmalarımıza büyükşehir çok ciddi bir katkı sağlayacaktır. Biz aynı takım oyununu oynamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. byk19-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde