16 Mayıs 2024

AK Parti Adayı Hüseyin Anlayan

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/huseyın22-1-2014.jpg

huseyın22-1-2014AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını Cumartesi günü Ordu’da tanıtacak.

AK Parti ilçe adaylarının resmi olarak belirlenmemiş olması kamuoyunda merak uyandırırken, kulis bilgilerine ve kamuoyu yargılarına göre Hüseyin Anlayan’ın aday olacağı yönündeki tartışmalar ağırlık kazanıyor.

AK Parti çevrelerinden sızan bilgilere göre Fatsa’da Hüseyin Anlayan’ın aday gösterileceğine kesin gözle bakılırken, Hüseyin Anlayan’ın bu konuda hiç bir yorum yapmadığına tanık oluyoruz.

Israrlı sorularımız üzerine, siyasi etik gereği süreci beklemek gerekir diyen Anlayan “Nihai karar partimizin genel başkanı ve başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a aittir. Bu bağlamda bizim söyleyecek bir sözümüz yoktur. Zaten süreç halen devam etmektedir. Aday belirleme çalışmalarını başbakanımız sürdürüyor. Bugün yarın açıklama yapılacaktır. Bize düşen görev çıkacak olan sonucun arkasında durmaktır. Ben 10 yıldır Fatsa’da belediye başkanıyım. Bu onurlu görevi 10 yıldır sürdürüyorum. Partimin vereceği her görevi yapmayı da kabul ederim.” açıklamasında bulundu.

Yeni Haber’in edindiği bilgilere ve tesbitlere göre Anlayan’ın adaylığının kesinleşmesi an meselesi.

Belki de adayın resmi olarak açıklanması gazetemizin baskıya girdiği veya sonrası günlerde belirleneceğine tanık olacağız.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde